| ~~luki | |

| 
    |
| 

Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. 

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. ![]() [b]Taśmowa akcja kontroli tzreźwości czterech kółek Kiedyś nazywało się to akcja weekend czy jakoś tak. Idea polega na ekspresowym przebadaniu alkomatem każdego klienta jadącego w danym kierunku ![]() Jak na mój gust to obliczone jest to na efekt typu złapmy jak najwięcej pacjentów "wczorajszych"   z wynikiem około 0,2 - 0,5   a statystyki nam się same poprawią  
       | 
    |
| ~~trzeźwykierowca | |

| 
    |
| 

Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców. 

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT Popieram taką akcję wiem ile czasem-rano mam setnych części promila -lecz nie wsiadam za kierownicę.Trzeba walczyć z plagą nietrzeźwych kierowców. ![]() [b]Nie mówię że taka akcja jest czymś złym Policja jednak ma możliwość wielu innych działań prewencyjnych, które w o wiele większym stopniu przyczyniają sie do poprawy bezpieczeństwa na drogach ![]() Niestety nie są w równym stopniu "medialne" co taka łapanka i późniejsze notki prasowe o ilości dziabniętych pacjentów ![]() Trzeba by się też wziąć bardziej do roboty na codzień a nie urządzać pojedynczy zryw  
       | 
    |
| ~~fdgdfg | |

| 
    |
| 

Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia.

| 
    |
| 

| 

| ~~KPP | |

| 
    |
| 

CYTAT Witam. Czy ktoś wie, co to była za akcja policji dziś rano koło elektrowni? Rano stały 2 samochody i 6 policjantów i łapali prawie każdy samochód od strony Niska. ![]() wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście  
       | 
    |
| 

| 

| ~~fotograf | |

| 
    |
| 

CYTAT wyłapywali my pijanych Golfistów RNI jadących do roboty w mieście ![]() akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg  | 
    |
| 

| 

| ~~Prezes HSW | |

| 
    |
| 

Ja również popieram tą akcję - nie tylko podniesie ona bezpieczeństwo na drogach, ale - co jest nie do przecenienia - bezpieczeństwo i higienę oraz ogólną kulturę pracy w HSW. 
        Statystyki wypadków przy pracy dowodzą iż spora liczba wynikała ze spożywania alkoholu lub stawiania się w pracy w stanie nietrzeźwości.  | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT Np jakie? Obstawic kazda knajpe? Cos cie boli i szukasz na sile wytlumaczenia. Boli mnie oj boli   bo ja lubie sobie pojeździć jak mam powyżej promila we krwi ![]() Jeszcze bardziej mnie boli gdy widzę pajaców wyprzedzających pojazdy ustępujące pierwszeństwa pieszym, wyprzedzające bez względu na oznakowanie pionowe lub poziome zakazujące tego no i najbardziej upierdliwe ciągnięcie się lewym pasem ![]() Gdy człowiek jedzie przez Stalową od strony Niska to można piany na pysku dostać ![]() Wszyscy mistrzowie na lewym a prawy wolny   Dzisiaj na alejach około 19 od ronda w stronę górki nawet dwa mks-y uskuteczniały jazdę lewym Niech nikt nie próbuje nawet pisać, że prawy pas ma gorszą nawierzchnię bo po niedawnym remoncie oba są równo spier....  
       | 
    |
| ~~KPP | |

| 
    |
| 

W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego. 
        Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych.  | 
    |
| 

| 

| ~~Stefan Nisko | |

| 
    |
| 

dżizas, ja kończę już 12 browar tego wieczora, jak ja jutro pojadę do roboty w Stalowyj ?

| 
    |
| 

| 

| ~~hhehee | |

| 
    |
| 

łapali fachofcow z ats - upp stalowa wola....tylko oni jeszcze maja na mandaty...hehehhe 

| 
    |
| 

| 

| ~~prawdziwy KPP | |

| 
    |
| 

CYTAT W związku z tym iż dzisiejsza poranna akcja cieszyła się wielkim powodzeniem i uznaniem wśród społeczeństwa Stalowej Woli, po rozmowach z popierającymi ją: Prezydentem Miasta Stalowa Wola, Prezesem HSW oraz Sołtysem Niska ustaliliśmy że będziemy ją powtarzać codziennie - przez cały miesiąc luty aby wyeliminować wszystkich nietrzeźwych kierujących z ruchu ulicznego. Także radzę wszystkim piwoszom oraz amatorom mocniejszych trunków raczących się nimi obecnie, odstawienie ich bo startujemy już jutro rano o 5:30. Dziękuję za uwagę i proszę o rozpropagowanie trzeźwego stylu życia wśród znajomych - zarówno kierowców, rowerzystów jak i również pieszych. czego podpisujesz się KPP, ten nick jest mój. Grzegorz Śmieszny  | 
    |
| 

| 

| ~~stalowolanin | |

| 
    |
| 

dobrze, niech kurwy z RNI przedmuchają! i bonusy za lewy pas dają

| 
    |
| 

| 

| ~~stalowiak 78 | |

| 
    |
| 

CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg no niezłe te kunie mechaniczne RNI  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Ozet | |

| 
    |
| 

CYTAT akurat przechodziłem obok a że miałem ze sobą aparat to cyknąłem parę fotek ![]() http://www.tygod(...)ier4.jpg http://www.tygod(...)ier2.jpg te fotograf te fotki to ty robiłeś ale cheba we Pławie ?  | 
    |
| 

| 

| ~~abc | |

| 
    |
| 

zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu

| 
    |
| 

| 

| ~~cba | |

| 
    |
| 

CYTAT zlapali dwie szmaty jedna miala na imie stalowolanin i jechala w kapeluszu a druga miała na imię abc i jechała w berecie mocherowem  
       | 
    |
| 

| 

| ~~abc | |

| 
    |
| 

wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow

| 
    |
| 

| 

| ~~bertyzjyzowygo | |

| 
    |
| 

CYTAT wole ladny berecik niz wsiowy kapelusz i wystajacy grzebien z tylnej kieszeni waciakow wsiadaj wsioku do Goolfa 2 i odjazd, żebyśmy cię więcej w Stalowej nie widzieli  
       | 
    |
| 

|