|
|
|
Witam.
Poszukuje szklarza do wycięcia szklanej półki do lodówki ponieważ się rozbiła Czy ktoś już miał taka przygodę i może jakiegoś szklarza polecić? Wiem, że w Rozwadowie jest jeden szklarz i moja wiedza się na tym kończy Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w Rynku w Rozwadowie jest sklep z lustrami i tam jak zapytasz się pani, która sprzedaje o szklarza ona Cię pokieruje na koniec uliczki i wskaże gdzie dokładnie jest warsztat tego pana. Jak tam raz go szukałam i znalazłam. Robił mi lustro na zamówienie. Polecam fajny facet i ma talent do takich rzeczy.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
Dołączył: 14 Lip 2010r. Skąd: stalowa wola i okoli Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
szklarz jest na ulicy sandomierskiej jest bardzo dobry przejeżdżasz rynek rozwodowa i to jest za muzeum tam jest gaz to znajdziesz jest bardzo dobry i tani a ten pan drugi co sklep ma z lustrami to nie polecam bardzo drogi on jest wiec polecam na sandomierskiej.
|
|
|
|
|
A ja polecam panią, która ma warsztat zaraz za flamingo, przy głównej ulicy. Przyzwoite ceny, szybka robota i przy okazji w miarę miła, co o tym za muzeum nie powiedziałbym.
P.S. Dorabiając sobie kiedyś półki do gabloty ta pani właśnie wspomniała, że przyjeżdżają najczęściej do niej ludzie po półki do lodówek |
|
|
|
|
Zawitam do obu dwu i zobczę co i jak i za ile
Dzieki za info. Pozdrawiam. |
|