|
|
|
Gdzie mozna dorobic kluczyk z immobilizerem po numerze nadwozia do samochodu osobowego. Bylem juz w dwoch punktach w stw (srodek hali i budki obok wiaduktu). Marka pojazdy volvo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W aso volvo w rzeszowie. Nikt ci tak nie dorobi poza nimi
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Czy masz kod IMMO.A powinneś mieć,lub sprubuj się dowiedzieć. Wtedy bez problemu dorobisz w tej właśnie budce koło wiaduktu / pawilon RESKO/. Gdy nie znasz kodu IMMO, też dorobisz u nich własnie, tylko trochę drożej. Ja nie znałem kodu w samochodzie VW POLO i właśnie u nich dorobiłem kluczyk. Pytałem w wielu innych miastach, ale w sumie stwierdziłem, że tu jest najlepiej i najtaniej, i że Ci dwaj Panowie to naprawdę szpece . Bo znależć kod w typie mojego auta było naprawdę trudno.Jest też druga sprawa-że z tymi Panami trzeba raczej delikatnie, bez zbędnego filozofowania.
|
|
|
|
|
CYTAT W aso volvo w rzeszowie. Nikt ci tak nie dorobi poza nimi Ale ile zapłacisz??? |
|
|
|
|
stah doczytaj ona było z boku resko.
Tego nikt nie dorobi jej, co innego jakby był drugi kluczyk wtedy można klona zrobić ale nie po vinie. Druga tańsza metoda ściągnąć immo z komputera "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Napisałem jasno i wyrażnie co robiłem. Powinno wystarczyć. Nie mieszaj.
|
|