|
|
|
witam proszę wszystkich o jakieś informację dotyczące restauracju "sezam" na wesele pozdrawiam i dziękuje!http://stalowemiasto.pl/edytor/emotki/niewiem1_690.gif
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byłam raz na weselu w tej restauracji jako gość. Jedzenie było dobre, sala ładnie ozdobiona nie mam zastrzeżeń jako gość ale od strony organizacyjnej (państwa młodych) pewnie to inaczej wygląda.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Nie wiem jak z cenami w Sezamie - ale jeśli cie stac a chcesz zorganizowac wesele w fajnym lokalu - to tylko nie Sezam.
Sezam to lokal typu: masówka - klepią tam nie raz po 3 wesela na raz - wystrój słabiutki jak na te czasy - jedzenie jak dla mnie slabiutkie - raz jak w tamtym roku bylem w niedziele na weselu to nawet odniosłem wrazenie (nie tylko ja) - jakby czesc potraw byla pozostałościa z jakiegos wesela z dnia wczesniejszego (moze nie obiad ale inne potrawy co byly na stolach). Teraz jest wiekszy wybor bo Stalowej i okolicach powstalo ostatnio kilka nowych ladnych lokali: Dwór Galicja (za Brandwica), Dwór Olimp (na os. Piaski), Dwór Ordynata (koło klasztoru). |
|
|
|
|
Jest już parę postów na ten temat wystarczy poszukać na "forum ślubnym". Ogólnie tendencje są negatywne choć niektórym się również podoba. byłem kiedyś tam na weselu w charakterze gościa i lokal totalnie nie przypadł mi do gustu. Jakoś tak sztucznie no i jak piszą inni - masówka. W jeden dzień w sezonie można być gościem na 3 weselach
|
|
|
|
|
[cytat]Nie wiem jak z cenami w Sezamie - ale jeśli cie stac a chcesz zorganizowac wesele w fajnym lokalu - to tylko nie Sezam.
Sezam to lokal typu: masówka - klepią tam nie raz po 3 wesela na raz [cytat] zgadzam się, poza tym nie ma gdzie wyjść, chyba, że postać na parkingu :/ A jak przychodzą goście z dziećmi to trochę kiepska lokalizacja. Mieszanie gości też jest irytujące. Dorii |
|
|
|
|
A może restauracja ROMA? bardzo dobre jedzenie, ładny wystrój.
Polecam jeszcze lokal LAS VEGAS może mało znany ale słyszałam od niejednej koleżanki, że weela tam są super. |
|
|
|
|
polecam "Karoline" w Radomyślu
ładnie, przytulnie i właściciel pomoże, doradzi ;) |
|
|
|
|
Ja miałam 25.08.2012 własne wesele w LAS VEGAS i polecam ten lokal. Jedzenie super i jest go dużo (5 dań gorących). Do obsługi też nie mam zastrzeżeń (bardzo miła i fachowa) Fajny wystrój i parking przed lokalem duży i ogrodzony.
|
|
|
|
|
Witam Właśnie ja ze swoim narzeczonym będziemy mieć wesele w Sezamie... jeśli chcesz wiedzieć szczegóły, napisz do mnie na priv. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
A może warto poszukać innej restauracji tak jak sugerują to moi przedmówcy. Ja polecam restaurację "Przytulną" http://www.restauracjaprzytulna.pl/ sama byłam na różnych imprezach w tej restauracji (z zakładu pracy i nie tylko). Polecam ze względu na dobre, domowe jedzenie, miłą obsługę i ceny na każdą kieszeń. Miejsca też jest sporo do tańczenia, bo restauracja organizuje dancingi. Dodatkowo można wynająć kręgielnię, która jest na górze. Wszystkie tory już działają.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Miałam wesele w dawno chyba juz zapomnianym przez wszystkich Hutniku i jestem bardzo zadowolona jedzenie było pyszne i pod względem organizacyjnym też nie moge powiedzieć złego słowa. Teraz jest bardzo dużo nowyh pięknych lokali i na pewno mało kto bierze pod uwage Restauracje Hutnik, ale na prawde polecam. Oraganizowałam juz tam kilka imprez okolicznościowych i również byłam zadowolona
|
|
|
|
|
Macie jeszcze do wyboru dwie sale: Dwór Olimp i Dwór Ordynata, przejść się, zobaczyć. ceny pewnie tak jak wszędzie;p
|
|