|
|
|
Witam potrzebuje pomocy czy wie ktoś może gdzie mogę kupic nakładke na parapet w Stalowej Woli ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiedyś widziałem nakładki na parapety w hurtowni z materiałami budowlanymi - nie pamiętam jej nazwy - znajdującej się na ul. Handlowej w magazynach na terenie PSS Społem St. Wola, być może jeszcze mają. Jeśli nie, to na Handlowej jest jeszcze kilka innych hurtowni budowlanych, można na miejscu popytać.
|
|
|
|
|
Dziękuję napewno tam zaglądnę
|
|
|
|
|
W "Fachowcu" na przeciwko Dworca Autobusowego.
|
|
|
|
|
Ze swojego doswiadczenia nie polecam plastikowych nakladek. Ładne tylko przez chwilę.
Obecnie mam parapety z tzw. konglomeratu. STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
Syrena a możesz coś więcej w tym temacie czy muszę usówac stary parapet bo to nie wchodzi w gre
|
|
|
|
|
Nakładka jak sama nazwa wskazuje jest nakładką na stary. Stary zostaje. Natomiast może okazac się konieczne podkucie tynku, jesli stary parapet w niego wchodzi.
Ogolnie nie polecam nakladek. STOP gwałcicielom mechaniki ! Klucz dynamometryczny podstawowym narzędziem pracy. |
|
|
|
|
ja np na starych drewnianych parapetach których nie można było zdemontować mam położone parapety z aglomarmuru i jest ok i widziałam już takie przeróbki nie raz
... |
|
|
|
|
oki Ang a co z frontem parapetu jak to wyglada czy jest w jakis sposob zakryty stary parapet?
|
|
|
|
|
jest możliwość kupujesz parapet pogrubiony tzn. ciety pod kontem i sklejony wtedy masz wrażenie że cały parapet masz grubości np 5 cm
... |
|
|
|
|
Dzieki Ang za info może tak sprobuje, a ,masz może jakieś namiary na firmę u której mogę taki parapet zamówic ?
|
|