|
|
|
Szukam ogrodzonego domku letniskowego na okres 7-10dni.tak do 200km od stalowej.mam dużego psa.to już na przyszły rok.jeśli możecie doradzić,to gdzie,oraz ceny.cały czas do tej pory jeżdziłem na MAZURY.tam jest wspaniale, w rewanżu mogę cosik doradzić z tamtych stron
pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Napisz co cię interesuje. Jak długie spacery z psem i czasem kąpiel to Bieszczady ale nie najbliższe okolice Soliny.
Tyle że Domek koło 140/doba. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
ja również polecam Bieszczady, w tym roku pierwszy raz pojechaliśmy z naszym psem, chociaż ciężko było znalesc nocleg gdzie akceptują psy, chociaż na stronce mieli nap że akceptują... mieliśmy domek ok. 12 km od Soliny, ale niestety nie ogrodzony
|
|
|
|
|
polecam domek elcoyote w dziurdziowie zaraz koło leska, cisza spokój. właściciel bardzo miły, akceptuje zwierzęta, cena ok 160 -200 zł za domek 6 osobowy
|
|
|
|
|
Solina to Bieszczady przez małe "b" pisane
Polecam Smerek, Karczmę Paweł Nie Całkiem Święty. http://www.pawelniecalkiemswiety.pl/ Tanio i wysoka jakość usług. A jak ktoś by nie doceniał, to kilkanaście kilometrów dalej w Ustrzykach Górnych ma Hotel Górski |
|