|
|
|
Poszukuję namiarów na TANI nocleg w Kazimierzy Dolnym: pensjonat, kwatera prywatna, hostel... cokolwiek taniego. Możecie coś polecić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam google oraz serwis booking.com
pzdr |
|
|
|
|
Tak oleniu. Ja mogę polecić to:
http://www.eholi(...)101.html ceny od 25 zł. TANIEJ, szybciej i trafniej się już raczej nie da |
|
|
|
|
Mam babcię w Kazimierzu Dolnym i powiem szczerze, że najlepiej szukać noclegu na miejscu. Zawsze są wolne pokoje, albo kwatery. Znajdziesz coś napewno. I targować się można. Koło rynku można znależć już za 20 zeta nawet.
|
|
|
|
|
Dziękuję za wskazanie portali ogólnodostępnych, z których już korzystałam... bardziej interesują mnie konkretne namiary na lokum już sprawdzone
|
|
|
|
|
CYTAT Mam babcię w Kazimierzu Dolnym i powiem szczerze, że najlepiej szukać noclegu na miejscu. Zawsze są wolne pokoje, albo kwatery. Znajdziesz coś napewno. I targować się można. Koło rynku można znależć już za 20 zeta nawet. czy cena 20zł jest aktualną? tegoroczną? nie widziałam tak taniego noclegu w okolicach Kazimierza, nie wspominając o centrum... |
|
|
|
|
Fajnie ze ktos załozyl taki temat. Sam mysle za rok wybrac sie tam rowerem na 2-3 dni i dobrze by było gdzies w maire tanio sie przespac .
|
|
|
|
|
A czy Kazimierz nie przezywa aktualnie lekkiego kryzysu turystycznego? Chyba z wolnymi miejscami we wrzesniu/pazdzierniku nie powinno byc problemu;)
|
|
|
|
|
czy cena 20zł jest aktualną? tegoroczną? nie widziałam tak taniego noclegu w okolicach Kazimierza, nie wspominając o centrum...[/cytat]
Tak jest ceną tegoroczną i aktualną Jeżdzę często do babki to wiem jak jest. A czemu miałobyc drożej? Przecież to nie Warszawa Jadąc do Zakopanego płaciłam za nocleg 25 koło krupówek więc co się tu dziwić. |
|
|
|
|
Centrum Kaziemierza? Jest tam w ogóle coś poza centrum?
Moim zdaniem Kazimierz Dolny to mega przereklamowany przez Warszawiaków wątpliwej jakości "obiekt" turystyczny. Nawet nie idzie się tam rozpędzić w zwiedzaniu bo jedną nogą wchodzisz do "miasta", a drugą już wychodzisz. Jednym słowem dziupla z przeciętnej urody kilkoma kościołami i ruinami. Jak ktoś nie był, a ma daleko to nawet niech się nie wybiera. Lepiej podjechać do Sandomierza, przynajmniej nie obejdzie się wszystkiego za przysłowiowy kwadrans. Niech podsumowaniem będzie komentarz jednego z mieszkanców Kazmierza, który zapytał mnie skąd jestem. Jak powiedziałem, że ze St. Woli to powiedział: "Chłopie, po co żeś tyle jechał, przecież macie Sandomierz, który przynajmniej jakoś wygląda" Co do wolnych kwater, nie dziwie się, że zawsze są |
|
|
|
|
ech..myslisz ze Kazimierz to tylko rynek i centrum ?? Jest tam tyle rzeczy do zwiedzania że w jeden dzien nie zdołalbys chyba wszsytkiego odwiedzic..pozatym przy okazji bedac tam mozna wybrac sie za Wisłę do Janowca gdzie też jest sporo do zwiedzania , mozna tez odwiedzic przy okazji nie dalekie Puławy i Nałęczów .
Ja juz w tym roku nie dam rady sie tam wybrac ale za rok napewno tam zawitam wiec z checia dowiem sie gdzie mozna przenocowac i nie zbankrutowac |
|
|
|
|
Z całym szacunkiem, ale byłem i moim zdaniem to za wiele tam nie ma do obejrzenia, i jak widać to co wymieniasz jest już poza Kazimierzem
|
|
|
|
|
Z całym szacunkiem Panowie, ale olenia pyta o nocleg, a nie "o drogę"
Ps. link, który ode mnie dostałaś dziewczyno, posiada opinie internautów, którzy tam i ówdzie nocowali, więc nie czaję w czym problem. |
|
|
|
|
Tez tam byłem ale juz ładnych pare lat temu i tylko na kilka godzin wiec nie zdążyłem zobaczyc wszytkiego . Oczywiscie ze Nałeczów i Puławy to nie Kazimierz ale sa w naprawde nie wielkiej odleglosci a Janowiec można odwiedzic przeplywajac Wisłe promem
|
|
|
|
|
Jak by tak wyremontować rynek w Rozwadowie i wypicować uliczki, nad San jakąś ścieżkę turystczną zrobić ( jest już tam kościół, klasztor, muzeum) to turystycznie mógłby z Kazimierzem konkurować. Acha jeszcze na górce rozwadowskiej Krzyże postawić , albo przenieść ten z ronda.
|
|
|
|
|
CYTAT Z całym szacunkiem Panowie, ale olenia pyta o nocleg, a nie \"o drogę\" Ps. link, który ode mnie dostałaś dziewczyno, posiada opinie internautów, którzy tam i ówdzie nocowali, więc nie czaję w czym problem. Na booking.com tez sa opinie wiec tez nie czaje w czym problem;P |
|
|
|
|
...a "bidna"Olenia dalej nie ma gdzie spać w Kazimierzu Dolnym nad Wisłą.
|
|