|
|
|
Czy ktoś mi podpowie gdzie w Stalowej można jeszcze napełnić kartridż do drukarki ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na okulickiego jeśli idziesz od strony wiaduktu to po lewej stronie przy sklepach koło samego parkingu na piętrze, jeśli dobrze pamiętam to na dole jest sklep z tkaninami, a jeśli nie to szukaj po szyldach i wchodz wszędzie na pierwsze piętro;p
|
|
|
|
|
hmm, nie wiem czy dobrze zrozumiałam. Jak idę od strony Rozwadowa to po lewej przy głównej drodze w tych niskich pawilonach jeszcze przed hala targową? /tam są chyba kosiarki, piwo.../, czy tam gdzie FotoAdam? czy w biało-czerwonych po drugiej stronie hali?
|
|
|
|
|
Print Zone sama swego czasu tam napełniałam kartridż. Płaciłam 30 zł lub 35 zł nie pamiętam dokładnie tu masz linka z adresem i numerem telefonu http://www.pkt.p(...)one.html
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Wielkie dzięki
|
|
|
|
|
Pod HSW obok lub w tym samym budynku co Inkubator Technologiczny, tanio i konkretnie
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|