|
|
|
Witam, chciałabym się dowiedzieć gdzie w Stalowej jest w miare tani szewc, oprócz tego w hali targowej? Z góry dzięki za pomoc;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Znacznie lepszy szewc niż ten na hali znajduje się na ul. Klasztornej, tu masz link:
http://www.szewcstalowa.pl/kontakt.html Żeby nie było - nie jest to mój znajomy ani nie robię nikomu reklamy - po prostu korzystałem z usług tego na hali oraz tego powyżej i mogę tego drugiego śmiało polecić. Jest to opinia oparta na moich doświadczeniach. Innych w Stalowej nie znam, wiec nie wiem czy jest ktoś jeszcze lepszy/tańszy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Potwierdzam - szewc na ul. Klasztornej jest wart polecenia.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dokładnie , zakład na Klasztornej godny polecenia
|
|
|
|
|
dzięki serdeczne ;) tak wogóle to chodzi mi o wymianę fleków, wiecie może u kogo jakie ceny i czas realizacji?;>
|
|
|
|
|
Na klasztornej na wiosnę płaciłam po 8 zł od fleka. Czasami zdarza się że trzeba długo czekać. Rok temu w listopadzie chciałam w kozakach wymienić to kazał mi czekać 2 tygodnie,ale może teraz nie będzie takiego problemu.
|
|
|
|
|
fleki możesz wymienić na stoisku z zegarami w Kauflandzie, naprawiają tam też obuwie, za wymiane wołają od 12 do 18 zł, plusem jest to że krótko się czeka bo możesz buty odebrać nawet tego samego dnia
|
|
|
|
|
Czyli jednym słowem zmowa cenowa szewców. Szanują się tak jak wiele branż, firm, kupców. Np-. 18 zł za wymianę fleków to rozbój w biały dzień. Rzeczywisty koszt materiału i robocizny to ok. 3 zł.
Polak potrafi. Taki rozbój w biały dzień nie do pomyślenia w cywilizowanym kraju. Demokracja = róbta co chceta. |
|
|
|
|
CYTAT 18 zł za wymianę fleków to rozbój w biały dzien. Rzeczywisty koszt materiału i robocizny to ok. 3 zł. Tak... a za prąd, czynsz i Zus zapłacisz kartą MasterCard. Świadomość, że zrobiło się dobry uczynek-bezcenna. |
|
|
|
|
ja również polecam szewca na ul. Klasztornej. Moje znajome tam oddają buty i są zadowolone, bo robota jest wykonana solidnie a ceny przystępne.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|