|
|
|
szukam porządnego, nie faszerującego bez potrzeby antybiotykami, lekarza podstawowej opieki zdrowtonej. Przeglądałam forum ale brak jest jednoznaczej odpowiedzi do kogo się najlepiej zapisać.
Proszę o pomoc w tym temacie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a dla kogo ten lekarz rodzinny ma byc dla dziecka czy dla ciebie ? bo jak dla dziecka to Wrońska albo Kozioł a jak dla ciebie to Zardecka .
|
|
|
|
|
Ja chodzę do pani Żerdeckiej i ją sobie chwalę. Zanim przepisze lek, antybiotyk itd. robi wywiad z pacjentem, nie przepisuje od razu silnych leków zaczyna od słabszych, jeśli trzeba wypisuje skierowania na konkretne badania i nie robi z tego problemu jak niektórzy lekarze.
Natomiast jeśli szukasz lekarza dla dziecka to polecam panią Kozioł. Córeczki mojej siostry chodzą do niej od małego i siostra bardzo sobie chwali sposób leczenia a także podejścia do pacjentów. >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
u żerdeckiej byłam raz, wiec moze trafilam na jakis zly dzien, ale juz nigdy wiecej bym do niej nie poszla.
|
|
|
|
|
mik8 być może miała zły dzień jak każdy z nas
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
szukam dla siebie
słyszałam że Joanna Knych jest dobra???? |
|
|
|
|
A gdzie przyjmuje lek. Żardecka?
|
|
|
|
|
żardecka przyjmuje w medyku 6 na okulickiego
|
|
|
|
|
Boże, wiecie do kogo chodzicie w ogóle?
Lekarka nazywa się ŻErdecka. Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
ojtam małe przejęzyczenie
|
|
|
|
|
a ja miałam nadzieje, że jest to inny lekarz bo Pani ŻErdecka, do której chodzę pyta mnie o wybór leczenia, bez badania
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
CYTAT ojtam małe przejęzyczenie Nie dziwota, skoro wczoraj koleżanka biła rekord w ilości nastukanych postów na minutę w działach: lekarz rodzinny i jego pochodne oraz dentysta, ortopeda, pediatra i dermatolog |
|
|
|
|
Popatrzcie jeden lekarz (mam tu na myśli panią Żerdecką) a tyle różnych opinii na jej temat. Ciekawi mnie od czego zależy sposób podejścia do pacjenta, że jeden jest zadowolony z wizyty u lekarza a drugi nie. Że do jednych pani Żerdecka podchodzi profesjonalnie (przeprowadza wywiad, sugeruje leczenie itd.) a do innych tak zwyczajnie.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|