|
![]() |
|
Temat jest prosty nie dajcie się wykorzystywać na siłowni TOP-GYM Pani Monika ma wszystko w dupie a wyj jej płacicie nie raz lepiej dołożyć parę złotych i iść na inna siłownie wzywa policje na stałych klientów bo nie chce jej się dopilnować paru rzeczy straszy sądami a nawet jak w moim przypadku dzwoni do pracy i szefowi opowiada jakieś paranoiczne rzeczy,ale niestety mój szef jest porządnym człowiekiem i nie dał się sprowokować. Całe to zachowanie właścicielki siłowni Top-Gym świadczy o tym ze ma ze sobą problemy i powinna udać się do specjalisty.
Płaci się pieniądze za warunki obsługę klienta a zamiast tego wzywana zostaje policja której opowiada się zmyślone sytuacje tylko po to by komuś zaszkodzić. W siłowni giną zegarki ,telefony, ubrania, pieniądze a właścicielka ma wszystko w nosie bo dla niej liczy się ze zapłacisz a reszta ja nie obchodzi,siedzie na internecie,je pizze za wasza kasę a wy sobie radźcie a jak nie pasuje to możecie nie przychodzić. To jest podejście osoby która prowadzi biznes !!!!! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Jakby dla kogoś po przeczytaniu tekstu dwa razy nie dotarło, to ja powtórzę po raz trzeci:
W siłowni giną zegarki ,telefony, ubrania, pieniądze a właścicielka ma wszystko w nosie, bo dla niej liczy się że zapłacisz, a reszta ją nie obchodzi. Siedzi na internecie, je pizzę za Waszą kasę, a Wy sobie radźcie... a jak nie, to możecie nie przychodzić!!! To jest podejście osoby która prowadzi biznes !!!!!..... A to jest podejście klienta i do mnie to przemawia ![]() |
|
Dołączył: 28 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mnie najbardziej to, że je pizzę za Waszą kasę.
|
|
|
![]() |
|
Noł, Szi is toking tu klajent.
|
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: sm Zabronione jest publikowanie treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne
|
|
|
![]() |
|
SIŁOWNIA SPOKO JEST!!!
TYLKO WY JESTEŚCIE SPECJALINI I TACY SPECJALNI NIE MAJĄ WEJŚCIA ! WIADOMO O KOGO CHODZI W TEMACIE))) TWORZYMY SONDE GDZIE SIE W/W OSOBY OPWINNY UDAĆ JA NP.DO TESCO NA ZJEŻDŻALNIE??)) |
|
|
![]() |
|
Pino, obawiam sie że temat jest/będzie o Pani Monice, nie o siłowni, może nie zauważasz, ale to subtelna różnica.
|
|
|
![]() |
|
Szopenie, obawiam się, że pieprzysz od rzeczy już od wczoraj
![]() Jeśli p. Monika jest właścicielką Top Gim, to czy temat będzie o niej, czy TG to jest jeden grzyb. P.Monika i jej firma to jest jedność, jak Cheap& Dales, Flip i Flap, Jarosław&Lech, czy sierotka Marysia i siedmiu krasnoludków. Pani Monika jest wizytówką swojej firmy. Połączona jest z nią pępowiną, taką samą, jak Ty powinieneś mieć łączność ze swoim mózgiem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szopenie, obawiam się, że pieprzysz od rzeczy już od wczoraj ![]() Jeśli p. Monika jest właścicielką Top Gim, to czy temat będzie o niej, czy TG to jest jeden grzyb. P.Monika i jej firma to jest jedność, jak Cheap& Dales, Flip i Flap, Jarosław&Lech, czy sierotka Marysia i siedmiu krasnoludków. Pani Monika jest wizytówką swojej firmy. Połączona jest z nią pępowiną, taką samą, jak Ty powinieneś mieć łączność ze swoim mózgiem. Widać Czekolado należysz do gatunku, który komunikuje się z rozumem za pomocą pępowiny, w naszym kraju jest jednak tradycja, że pępowinę się przy porodzie odcina i wyrzuca, stąd masz teraz trudniej niż np. ja ![]() I pieprzysz od rzeczy Ty, bo wracając do tematu tego i poprzedniego o TG, możesz mi powiedzieć, czy aby naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy oceną działalności klubu, a tym, gdzie jest właściciel, co robi, co robi jego żona, z kim, co jada, czy jest, tu cytat, kretynką czy nie jest, z kim sypia itp? To jest tak, jakbym założył temat o Tobie i rozpisywał się nt. związku Twoich rodziców, ilu mieli partnerów, czy się aby nie rozwiedli, czy płacą podatki... można się wypowidać o traktowaniu przez p. Monikę klientów klubu i nt. tego jak to się odbywa na jego terenie, a to, czy p. Monika ma się dobrze, co u niej prywatnie słychać, to jest temat dla mnie nie mający żadnego związku z klubem TG. Są oczywiście osoby, fani Pamiętników z Wakacji i Mody na sukces, dla których taka dyskusja to nieopisana rozkosz, warto się jednak powstrzymać, chociażby dla szacunku dla innych i samego siebie. I przed tym przestrzegam. |
|
|
![]() |
|
Dokładnie P.Monika to wizytówka TG tylko trochę nieudana a w poniedziałek znowu była policja bo nie chcieli mi oddać moich prywatnych rzeczy które miałem w szafce jak po nie przyszedłem to zamknęły mi drzwi na klucz przed nosem wiec wezwałem policje, a i tak siostra Pani Moniki nie jaka Ewa powiedziała ze próbowałem wtargnąć do siłowni
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widać Czekolado należysz do gatunku, który komunikuje się z rozumem za pomocą pępowiny.. stąd masz teraz trudniej niż np. ja ![]() Tak, mam trudniej od Ciebie, przede wszystkim w zrozumieniu metafory, gdzie pępowina spełnia funkcję zaopatrywania organizm w tlen i substancje odżywcze, co jest wskazane do prawidłowego myślenia..., ale dość biologii ![]() Przeczytaj dokładnie moją wypowiedź i przestań robić z siebie durnia. Osoba prowadząca działalność gospodarczą musi być przygotowana na różnej maści komentarze pod jej adresem. Jest to oczywista oczywistość. Jaka kondycja firmy, takie zdanie o osobie ją prowadzącej. Tyle w temacie ode mnie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widać Czekolado należysz do gatunku, który komunikuje się z rozumem za pomocą pępowiny, w naszym kraju jest jednak tradycja, że pępowinę się przy porodzie odcina i wyrzuca, stąd masz teraz trudniej niż np. ja ![]() I pieprzysz od rzeczy Ty, bo wracając do tematu tego i poprzedniego o TG, możesz mi powiedzieć, czy aby naprawdę nie widzisz różnicy pomiędzy oceną działalności klubu, a tym, gdzie jest właściciel, co robi, co robi jego żona, z kim, co jada, czy jest, tu cytat, kretynką czy nie jest, z kim sypia itp? To jest tak, jakbym założył temat o Tobie i rozpisywał się nt. związku Twoich rodziców, ilu mieli partnerów, czy się aby nie rozwiedli, czy płacą podatki... można się wypowidać o traktowaniu przez p. Monikę klientów klubu i nt. tego jak to się odbywa na jego terenie, a to, czy p. Monika ma się dobrze, co u niej prywatnie słychać, to jest temat dla mnie nie mający żadnego związku z klubem TG. Są oczywiście osoby, fani Pamiętników z Wakacji i Mody na sukces, dla których taka dyskusja to nieopisana rozkosz, warto się jednak powstrzymać, chociażby dla szacunku dla innych i samego siebie. I przed tym przestrzegam. Ciezko sie o niej niewypowiedziec w kontekscie prywatnym, skoro na moje pytanie odnosnie naprawy peknietej 40-kilowej sztankgielkii, ktorej czesto sie uzywa do wyciskania na laweczce w zasadzie nad glowa. Odpowiedziala ze ona ma duzo na glowie w domu i nie ma na wszystko czasu i ze ma dwoje dzieci, a jak zapytalem dlaczego rafal, jej maz tego nie zrobil jak byl w polsce, to uslyszalem ze ona w domu tez go prosi czasem o cos i nie zawsze to reobi ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ...naprawy peknietej 40-kilowej sztankgielkii, ktorej czesto sie uzywa do wyciskania na laweczce w zasadzie nad glowa. No ja Maćku do 40 kilowej jeszcze nie dorosłem, ale bodajże podobna sytuacja była z 27 swego czasu i dłuuugo leżała, nie pamiętam, czy doczekałem jej zespawania. To, że TG kuleje i że to wina właścicieli to fakt i możemy o tym pogadać. Wciąż jednak utrzymuję, że nie obchodzi mnie życie prywatne nikogo, kto tam szefuje. Czekolada nie widzi różnicy, dla mnie ona jest ogromna. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czekolada nie widzi różnicy, dla mnie ona jest ogromna. Pozdrawiam. W szpitalu mogli zrobić dla Ciebie wyjątek od "ojczystej tradycji" i zostawić pępowinę. Mózg dotleniony to mózg, który czyta ze zrozumieniem. Również pozdrawiam. |
|
|
![]() |
|
CYTAT W szpitalu mogli zrobić dla Ciebie wyjątek od \"ojczystej tradycji\" i zostawić pępowinę. Mózg dotleniony to mózg, który czyta ze zrozumieniem. Również pozdrawiam. Wiesz co, przeczytaj sama siebie, pieprzysz za przeproszeniem o jakichś pępowinach jak 12-latka, sorry, ale nie mam czasu na takie debilne dyskusje. Liczyłem, że zgodnie z obietnicą, wyczerpałaś już temat (patrz poprzedni Twój post). Pozdro. ps. ja czytam ze zrozumieniem, mam wątpliwości jednak, czy Ty rozumiesz co piszesz, szczególnie po ostatnich postach. |
|
|
![]() |
|
Monika myslisz ze dlatego ze masz takie widzimisi to mozesz komusz obrabiac dupe wzywac policje opowiadac o jakis glupotach ktore nie mialy miejsca to sie mylisz. Napisalas na facebooku jakies ogloszenie nasmarowalas i to nawet nie ty bo za madre slowa tam padaja, wpisalas ze to nieprawda wszystko itd o szkalowaniu obrazaniu osob a wpisy jakie sie pod tym robi usuwasz prawdakole w oczy, straszysz sadami. A na forum sa napisane przytoczone wypowiedzi a nie napisane osobiscie a co do sprawy i szkalowania to ja ci moge ja zalozyc bo pojechalas do firmy gdzie pracuje i mojemu szefowi gadslas glupoty na temat ktory go zypelnie nie dotyczy , i tym myslalas ze mi zaszkodzisz i zepsujesz mi reputacje ale ze moj szef to porzadny czlowiek to niestety sie nie udalo. Wiec sobie usiadz bo jeszcze troche krokow prawnycg zrobisz to sie zmeczysz .
|
|
|
![]() |
|
MACIEK+WIJTEK+CZEKOLADA = MIZERIA)
JAK MACIE PROBLEM OTWIERAĆ SAMI SIŁOWNIE I PROPOZYCJA JEST NAZWY ''SIŁOWNIA U MIZERII'' A TAK PO ZA TYM PRZEZ PARE LAT POCIŁEŚ SIE JEDEN Z DRUGIM I ŚMIALI SIE I CIESZYLI A TERAZ ŻAL TYŁEK SCISKA ZE ZAMKNIĘTO I DRZWI DO ICH DOMU RZEKOMO))) ZAPRASZAMY DO TOP-GYMU ) |
|
|
![]() |
|
Moderowano przez: sm Zabronione jest publikowanie treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne
|
|
|
![]() |
|
Słuchaj Olo, nie uczęszczam na siłownię, a także nie zamierzam jakiejś mizerii otwierać.W ciemnej dupie mam TG, panią Monikę i jej zachowanie oraz sprawy związane z jej kurwikami w oczach.
To samo tyczy się tego, czy wpierdala pizzę w pracy, czy bigos z mortadelą. A Ciebie drogi Szopenie nie powinno interesować co piszę i kiedy skończę. Dla Twojej wiadomości przetłumaczę swój post, bo jednak nie kminisz jak należy. Jeśli byłabym zainteresowana współpracą z jakąś firmą, chciałabym wiedzieć, co właściciel owej firmy sobą reprezentuje. Czy nie jest krętaczem, ignorantem i pieprzonym egoistą. Więcej tłumaczyć nie zamierzam, gdyż jest to bezcelowe. |
|
|
![]() |
|
@up Święta racja co do tego facebooka. Nie wiem czy to jest takie w porządku że tutaj niby narzekacie na ludzi że to ich wina itd. A potem na fcb Oczerniacie ich i straszycie ludzi tym że będzie wzywana policja i będą wyrzucani z siłowni. Napisałem post o tym że każdy ma prawo do własnej wypowiedzi na temat danej siłowni i po paru min może i godzinie mój post zniknął. Widać na fcb tylko można napisać pozytywne rzeczy o was no cóż niech tak będzie to się nie dziwcie że tutaj będą takie kłótnie.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A Ciebie drogi Szopenie nie powinno interesować co piszę i kiedy skończę. Przecież napisałaś to do mnie, żartujesz sobie? ![]() ![]() ps. A ja Czekoladko już kończę i nie wracam ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja Czekoladko już kończę i nie wracam jezyk Obiecuję No i git. Idź odśwież rozum i nie porównuj pracowników do właścicieli ![]() W tesco zakupów nie robię, (tak jak i w Biedronce),autobusami,pociągami i trolejbusami się nie poniewieram, a o kobicie ze spożywczego wiem wszystko ![]() Jakbym miała komuś powierzyć swoje mienie, chciałabym wiedzieć, że właściciel nie jest złodziejem, jakbym miała powierzyć swoje życie/zdrowie (sztanga), chciałabym wiedzieć, że właściciel dba o sprzęt, jakbym miała powierzyć komuś szoferkę, chciałabym wiedzieć, że kierowca nie jest alkoholikiem,idąc do prywatnego dentysty, chciałabym wiedzieć, że nie jest on sadystą i nosicielem jakiejś francowatej choroby etc. Nie mamy wpływu na pracowników, ale każdy szanujący się właściciel ma wpływ na wizerunek swojej firmy poprzez swoje zachowanie i "ustawienie" swych podwładnych.Amen do cholery. |
|
|
![]() |
|
zgadzam sie z tym...
|
|
|
![]() |
|
widze ze monika znow wpisuje sie pod innymi nikami
http://www.faceb(...)57258136 na fb oswiadczenie napisala a komentarze usuwa jak jej sie nie podobaja posluchaj mnie monika zawsze bylem dla ciebie mily bo i ty bylas mnie nikt nigdy nie wyrzucil z silki wiec mi tego nie wytkniesz. Od kad tam poszedlem od razu mowilem ze jest chujowo ale bylem tam tak dlugo jak moi kumple chodzili a to ze pisze o tej silowni ze jest chujowa to nie znaczy ze kogos obrazam tylko wyrazam swoje zdanie. Jesli chcesz do sadu to zamiast straszyc dzialaj i zakladaj sprawy zobaczymy kto wyjdzie na swoje. Ty masz cos z bania chodzisz do pracy do ludzi nagadujesz to jest nachodzenie i szykanowanie jak do kogos lazisz do pracy z szefem chcesz rozmawiac. Co to czyjegos szefa gowno obchodzi ze masz banie zryta? no co? pozdrawiam monie musialem sie tu wypowiedziec bo na fb komentarze poblokowane |
|
|
![]() |
|
CYTAT Informujemy, że uczestnicy forum łamiący prawo tj. znieważający nas, szkalujący nas, naruszający nasze dobra osobiste na ww.forum, ukryte m.in. pod pseudonimami: dorian490, domek2, fllanker, ferdziunia, manieksw, maciekkk, wojtekkkk1234, korespondują same ze sobą. Znamy już tożsamość kilku z tych osób. ![]() |
|