|
|
|
Poszukuję osoby która wykonuje kopie gier na xboxa. Jak ktos ma namiary prosze o info- email lub tel. Mój nr gg 5307675
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta... kopie zapasowe, dobre sobie.
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
Dobra, to co Ci nagrać ?
|
|
|
|
|
... a policjant czyta, zapamięta i za pół roku, gdy już powymieniacie się tymi kopiami zapasowymi zapuka do drzwi
Ludzie stać was na konsolę, a nie stać na gry?? Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT Ludzie stać was na konsolę, a nie stać na gry?? Wyobraź sobie, że mam oryginalne gry zapisane na dysku pamięci konsoli, za które zapłaciłam. Jak z nich można zrobić kopie zapasowe lub coś innego tak abym mogła zrobić miejsce na nowe zakupione legalnie gry nie tracąc jednocześnie poprzednich? Czy ktoś to może wie? Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
Okej, ale poco skoro możesz usunąć zbędne gry, a potem jak zechcesz do nich wrócić bezpłatnie pobrać je ponownie:
http://suppo(...)b/962228 Możesz też wymienić dysk na większy i od razu pobrać ponownie wszystkie zakupione wcześniej gry. Możesz też kupić drugi dysk i je sobie przekładać. Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
Call of Duty MW3 za 100zł
XBOX 360 Oryginalna z Media Expert Ktoś chętny, lub wymiana na inną grę. |
|