|
|
|
Witam.
Chcę poruszyć temat urzadzenia,którego kupno mnię interesuje. Czytam dużo opinii o nim , jednak dla mnie są one nie wystarczające. Chodzi mi o kupno Urządzenia które ma dla mnie slużyć do sluchania muzyki , oglądania filmów i internetu. Mam na myśli iPoda Touch 3G - 8 GB , bo wiecej mi nie trzeba. Prosiłbym o wyczerpujące opinię o nim gdyż waham się nad kupnem. Z Gory Dziekuje. PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
Masz tysiące opinii w necie zarówno z Polski jak i ze świata. Dlaczego nie poczytasz?
|
|
|
|
|
Napisalem w temacie. Odpowiedzi na nie sa wyczerpujace , dlatego. chce wiedziec bardziej o uzywaniu a na google bardzo malo pisze
PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
Sprawdź swoje połączenie z internetem, bo wydaje mi się, że używasz google w trybie offline.
|
|
|
|
|
To prosil bym grzecznie o Podanie Linka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na litość boską, koleś prosił o iPoda Touch a nie i Phona!
Lucky, wiesz, że jedno to telefon a drugie to odtwarzacz? Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
skoro za mało mu opinii z wyników wyszukiwania googla to na stalowym ich chce szukać??
niespełna rozumu czy jaki? |
|
|
|
|
O boze... koles nie umie odroznic iPoda od iPhone... Umieszczam po to temat zeby nazbierac rzetelnych opini... Totalna Klapa... PlayStation 2 - Free MC Boot *Sprzedane* PlayStation Portable 6.35 Pro B6 (tez sam przerabialem) Telefon - HTC Wildfire |
|
|
|
|
Totalna klapa, to fakt, że nie szukasz info w Polsce, lecz w niespełna 70-cio tysięcznej mieścinie
Nie wiem co jest bardziej żałosne, to że ktoś zademonstrował jak się szuka informacji, czy to, że "nieporadnik" nie potrafi wyrwać potrzebnych opinii z neta. Boże chroń młodzież, bo nie wiedzą jak żyją |
|
|
|
|
Totalna klapa to wy lakiluki i czekolady. Koleś normalnie zapytał się o opinie. Rozumiem, że liczył, że odezwie się jakiś posiadacz tego urządzenia i doradzi mu czy warto kupować. To, że w internecie są jakieś informacje jest pewne ale może chciał dodatkowej opinii. A Wy jak zwykle nie mające nic do powiedzenia związanego z tematem piszecie i się wymądrzacie. Nie masz nic do powiedzenia o iPodzie to po prostu się nie wypowiadaj.
Sorry za mój OT ale aż krew zalewa jak każdy temat jest rozwalany przez "najmądrzejszych". |
|
|
|
|
Dobrze. To jeśli nie tak:
https://www.googl(...)&bih=624 To tak: http://cokup(...)ouch-8GB lub tak: http://forum(...)g-vs-3g/ i tak: http://www.okazj(...)l#opinie Parapet, mam wrażenie,że nie chciałeś pomóc koledze. Chciałeś wyrzucić z siebie trochę jadu, w obawie przed utratą krwi. Zauważ, że sam zainteresowany rozpieprzył temat, a ja nadal nie rozumiem czym różni się opinia z internetu od opinii z.... internetu. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
Dziekuje. Wreszcie jakis normalny uzytkownik sie odezwal a nie jakies dziecko ktore nabija sobie w kazdym razie postow.
|