|
|
|
Witam . Gdzie najlepiej zapisać się na prawko kat. E?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale jakie E? B+E, D+E czy C+E? Nie ma samego E.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
to samo właśnie pisałam ehge
C+E (tir), czy B+E |
|
|
|
|
o przepraszam, C+E
|
|
|
|
|
Rozumiem, ze kat C już masz. W zasadzie to wszędzie są jednakowe ceny za kurs tylko np. MOTOS ma ciągnik siodłowy a ROTRANS tandema (przyczepa) - kto co woli. Motos ma plac na miejscu - koło kauflanda a Rotrans w Rudniku ale za to ładniejszy i bardziej przejrzysty.
Ja tam nie będę doradzał bo dla mnie wazniejsza jest lokalizacja niż ceny (takie same wszędzie +- parę groszy). |
|
|
|
|
Dziekuje. A jesli chodzi o instruktorów?
|
|
|
|
|
CYTAT Dziekuje. A jesli chodzi o instruktorów? tylko pan Gancarz z Mechanika najlepszy |
|
|
|
|
słyszałam ze w Rzeszowie lepiej zdawać na C+E tam masz na Tirze egzamin
a Tarnobrzeg gorzej i trudniej zdać ... ale masz tam Tandema albo Tira wybór należy do Ciebie |
|
|
|
|
Sama będziesz robić prawko ? Jeżeli tak , to szacunek
W TBG idzie zdać C+E za pierwszym razem tylko trzeba człowieka ze stalowymi nerwami, ale idzie zdać bez problemu, a w najgorszym wypadku przy lekkim stresie za drugim razem. Ludzie zdają po 5 lub 6 razy, ale takie szkółki kończyli albo mieli takich doskonałych instruktorów. Kurs C+E tylko w Tarnobrzegu, nie w Jeziórku. Info mogę przekazać na PW żeby nie było reklamy. |
|
|
|
|
Kosmal, poszło PW. Jak wspominałem mogę służyć pomocą przy egzaminach C i C+E.
EDIT: Nie w sensie załatwienia egzaminu za 1 tys. gdyby przyszło komuś coś do głowy. |
|