|
|
|
witam, czy orientuje się ktos czy HDI lub inna firma ubezpieczeniowa jest otwarta w stw w sobotę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hdi jest w mbanku możesz ubezpieczyć przez mlinie jak masz konto
... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CUK Stalowa Wola - ul. Ks. Jerzego Popiełuszki 6
ul. Ks. Jerzego Popiełuszki 6 37-450 Stalowa Wola Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek 9:00 - 17:00 Sobota 10:00 - 13:00 |
|
|
|
|
CYTAT CUK Stalowa Wola - ul. Ks. Jerzego Popiełuszki 6 ul. Ks. Jerzego Popiełuszki 6 37-450 Stalowa Wola Godziny otwarcia: Poniedziałek - Piątek 9:00 - 17:00 Sobota 10:00 - 13:00 a orientujesz się czy to aktualne godziny? bo na stronach jest różnie, nie chce mbanku ani zadnego innego przez telefon |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
żubr, nie wiem czy aktualne
ale możesz podjechać też na Poniatowskiego za BGŻ. Obok Generali jest agencja ubezpieczeniowa. Mają Hestię (nie polecam) ale też inne TU w ofercie. O ile pamiętam to kiedyś w sobotę tam coś załatwiałem. Ale to chyba standard że w soboty takie biznesy pracują do max 13. O ile wogóle są czynne. |
|
|
|
|
No wlasnie ja musze jutro zalatwic, takze bede musial jakos ich znalezc, chyba ze ktos prowadzi ubezpieczenia nie tylko w bierze a w domu albo u klienta moze macie namiary na takiego agenta ubezpieczeniowego?
|
|
Dołączył: 16 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT a orientujesz się czy to aktualne godziny? bo na stronach jest różnie, nie chce mbanku ani zadnego innego przez telefon Godziny są aktualne. Resztę masz na pw qui penis aquam turbat? |
|
|
|
|
zawsze możesz porównać ubezpieczenia (i w razie czego kupić) np na http://rankomat.pl/ do jeżdżenia wystarczy Ci wydruk polisy + potwierdzenie przelewu.
Admin Poszukuję administratorów na pełen etat. Więcej info P.W. |
|
|
|
|
CYTAT Godziny są aktualne. Resztę masz na pw Samochód już ubezpieczony, muszę przyznać że fachowa i miła obsługa. Polecam każdemu |
|
|
|
|
Gdzie ubezpieczyć w sobotę ? W internecie
Szybko, tanio, wygodnie. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie ubezpieczyć w sobotę ? W internecie Szybko, tanio, wygodnie. szybko, drogo i beznadziejnie, cale szczescie ze tego wlasnie internetowego badziewia sie pozbylem. PS jakbys czytal pytanie to pisze gdzie w stw ubezpieczyc w sobote, pozniej tez pisalem ze nie interesuja mnie zadne internetowe ubezpieczenia |
|
|
|
|
Nie ma czegoś takiego jak internetowe ubezpieczenie. Ubezpieczenie jak każde inne - z tą różnicą, że bez pośredników, szybciej.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie ma czegoś takiego jak internetowe ubezpieczenie. Ubezpieczenie jak każde inne - z tą różnicą, że bez pośredników, szybciej. tylko pozniej sie z nimi meczysz, niestety mam zle doswiadczenia z tymi firmami dlatego nie chce takiego ubezpieczenia. Ubezpieczenie juz zakupilem w CUK i polecam to miejsce kazdemu ! |
|