|
|
|
szukam koparki na czwartek pod wykop fundamentu na dom kogo polcacie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
polecam wypozyczalnie sprzetu budowlanego JAWA obok muzeum w Rozwadowie tam maja koparki , natomiast nie polecam goscia ktory ma koparke TEREX i sie reklamuje na przemyslowej obok firmy DASZEK, nie pamietam nr tel ale chyba zaczynal sie na 888.....
|
|
|
|
|
Firma "Czech" kierunek Nisko , niedaleko BP , kopał fundamenty mnie i dwóm znajomym , jak trzeba było zasypać piaskiem i utwardzić też zorganizował ekipę i wszystko bezproblemowo zrobili .
|
|
|
|
|
Ile kosztuje taki wykop fundamentów koparką ?
|
|
|
|
|
płacisz za godzinę. Z usług koparki korzystałam 2 razy. Pierwszym razem się udało bo przyjechał Pan około 30 stki i był bardzo sprytny i szybko wszystko wykopal. Drugim razem był on zajęty więc zadzwoniłam z ogłoszenia co jest tablica przy ulicy przemysłowej. Przyjechał jakiś bardzo młody nic nie potrafił i czas leciał. Miałam go wygonić z placu. Bardzo dużo nerwów zjadłam przez niego bo nie potrafił nawet terenu wyrównać.
|
|
|
|
|
CYTAT płacisz za godzinę. Z usług koparki korzystałam 2 razy. Pierwszym razem się udało bo przyjechał Pan około 30 stki i był bardzo sprytny i szybko wszystko wykopal. Drugim razem był on zajęty więc zadzwoniłam z ogłoszenia co jest tablica przy ulicy przemysłowej. Przyjechał jakiś bardzo młody nic nie potrafił i czas leciał. Miałam go wygonić z placu. Bardzo dużo nerwów zjadłam przez niego bo nie potrafił nawet terenu wyrównać. Płacisz za godzine lub od roboty, druga opcja jest bezpieczniejsza jeżeli nieznamy umiejętności operatora. |
|
|
|
|
JULA 86 chyba mielismy niestety tego samego goscia z ul przemyslowej:(Pracowal 1,5 godz a przy rozliczeniu mowi do mnie ze mam zaplacic za 2.5 bo on pol godz jechal do mnie i jeszcze musi wrocic do domu, to go wysmialem. Stawki sa w granicach 100- 120 za godzine. U mnie pod fundamenty kopal prawie 2 godz
|
|
|
|
|
CYTAT JULA 86 chyba mielismy niestety tego samego goscia z ul przemyslowej:(Pracowal 1,5 godz a przy rozliczeniu mowi do mnie ze mam zaplacic za 2.5 bo on pol godz jechal do mnie i jeszcze musi wrocic do domu, to go wysmialem. Stawki sa w granicach 100- 120 za godzine. U mnie pod fundamenty kopal prawie 2 godz Jeżeli odległość od postoju maszyny do klienta jest większa niż 20 - 30 km, to dolicza się dojaz. Więc nie rozumiem co w tym śmiesznego ? Stawki są od 70zł do 150zł w zależności czym się kopie. |
|
|
|
|
mnie zaśpiewał 130 za godz. , ale roboty było więcej więc umuwiliśmy się płatne za całość bez godzin .
-SM umÓwić. |
|
|
|
|
Dalej ten program co czerwieni byki, szwankuje mad dog, zmień pomagiera do ortografów, analfabeto!!!!!!!!!!!!!!
|
|