|
|
|
Witam
Mam możliwość zarejestrować się do dr Chmielewskiej na Poniatowskiego na NFZ dopiero na styczeń!!! Czy ktoś wie gdzie dałoby się wcześniej dostać? Lub jaki endokrynolog jest tani prywatnie? Ile biorą? Proszę o informacje... Kto z Was leczy się na niedoczynność tarczycy? Jakieś refleksje na temat leczenia? Pozdrawiam Krzysiek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tematy endokrynologów w naszym rejonie już się przewijały przez Forum. Zajrzyj w archiwum SM, poczytaj.
Ja się leczę u dr Chmielewskiej na niedoczynność. Mam się dobrze, humor dopisuje, śpię normalnie;) Mąż trochę marudzi, ale nie wiem o co mu chodzi Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Witam,od wielu lat leczę się na niedoczynność tarczycy.Od zawsze u dr Chmielewskiej.Najpierw państwowo ,teraz prywatnie.Długie terminy mnie dobijały.Prywatna wizyta to koszt 80 zł ale... pani dr nie robi badań, więc usg prywatnie (dr Wilczyńska 50 zł) i badanie hormonów 30-50 zł.To wydatki na początek .Potem należy dobrać dawkę leków-nie są drogie. No i wizyty kontrolne-ja tak mam;-)
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
niestety wyszukiwarka postów na tym forum nie dziala
te co wyszukalem nie sa wyczerpujące np ile bierze dr Pieprzny gdzie są najmniejsze kolejki... |
|
|
|
|
Pieprzny bierze coś ok setki. Chmielewskiej za pryw. wizytę płacę 50 zł. Nie wiem dlaczego Pewna płaci więcej Kolejki do Chmielewskiej pryw. ok 5-6 os.
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
Lament
napisałem Ci na priv prosze o kontakt na gg pozdrawiam dziekuje za info |
|