|
|
|
Witam. Są może tutaj osoby, które posiadają w miarę aktualne wiadomości na temat sekcji kosza? Chodzi mi głównie o terminy rozgrywania spotkań ligowych. Ogólny terminarz można znaleźć w internecie, ale nie ma tam podanych godzin rozgrywania meczy. Szkoda, że lokalna prasa w ogóle nie interesuje się sekcją kosza, bo jestem pewien, że gdyby podali chociaż dokładny termin rozgrywania meczu, to na pewno przyszłoby troszkę więcej ludzi, niż zazwyczaj. Tym bardziej, że wstęp jest za friko, a pomimo, że drużyna jest złożona z młodych chłopaszków, którzy grają pewnie za darmo, to jest na co popatrzeć.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Marz 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przyłączam się do prośby. Z chęcią bym poszedł na jakiś mecz i zobaczył co się tam wyprawia. trochę się grało i sentyment został. Jaranie się NBA to jedno, a na żywo coś zobaczyć to drugie
{edit} widzę, że kiepskie zainteresowanie. Ja nawet z chęcią bym chłopakom statystyki poprowadził |
|
|
|
|
Jak wystartuje liga, to postaram się dzwonić do klubu i dopytywać się o godziny rozgrywania meczy - chyba nie będą robić z tego jakiejś tajemnicy. Później będę mógł tutaj podać godzinę, żeby zainteresowani mogli wiedzieć. Chociaż chyba lepsze byłoby już utworzenie nawet prostej strony internetowej i tam wrzucanie takich informacji. Szkoda, że osoby odpowiedzialne za prowadzenie oficnalnej strony internetowej klubu o tym nie pomyślały, bo to przede wszystkim tam powinny być takie informacje zamieszczane.
|
|