|
|
|
Witam, czy ktoś może mi polecić dobrego Gastrologa, który dobrze robi gastroskopię, może być prywatnie Stalowa Wola, Nisko, Rzeszów.
Z góry bardzo dziękuję. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
podpinam sie pod temat, najchetniej poprosilbym o namiar do specjalisty, ktory wykonuje zabieg ze znieczuleniem...
|
|
|
|
|
henryk rusielewicz z sandomierza, robie sobie gastroskopie regularnie 1-2 razy w tygodniu - polecam, bez znieczulenia tez jest milo
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
polecam Nisko i Pania Rakowską,w znieczuleniu na NFZ przemiła i przedelikatna pani.Robiłam miesiac temu gastroskopie bałam sie ale było ok.
|
|
|
|
|
Jest również w Stalowej bardzo sympatyczny delikatny lekarz robiący gastroskopię...jest to pan Kiszka . Przyjmuje w szpitalu normalnie w gabinecie endoskopii....ale niestety zdaje sie że nie ma gabinetu prywatnego...
|
|
|
|
|
ifeelgood ha ha ha
Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ). Podobno Sudoł jest dobra (sam Rusielewicz tak mówił). A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie Bez znieczulenia, ale szybko (co akurat chyba jest minusem). Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Ja leczę się u Rakowskiej z Niska.Wizyta z ugs jamy brzucha to koszt 80 zł.Prywatna gastroskopia w szpitalu w Nisku od 120 do 160 zł(jeśli pobierane są wycinki do badania). uprzejma,konkretna ,wszystko wyjaśni.Gastroskopia w jej wykonaniu naprawdę do przeżycia-niebolesna, delikatna -jednym słowem ok.
\"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu. \" |
|
|
|
|
Rakowska z Niska została mi również polecona tylko podobno do 4 PAŹDZIERNIKA jest na urlopie :( może jakiś inny dobry gastrolog?
|
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood ha ha ha Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ). Podobno Sudoł jest dobra (sam Rusielewicz tak mówił). A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie Bez znieczulenia, ale szybko (co akurat chyba jest minusem). Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu mała poprawka nie Sudoł tylko Suduł i bardziej kojarzona pod nazwiskiem Ostrowska-Suduł (przyjmuje w szpitalu i prywatnie) |
|
|
|
|
Możliwe. Ja jej nie kojarzę, tyle tylko co od Rusielewicza.
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ifeelgood ha ha ha Rusielewicz podobno jest bardzo dobry, ale wg mnie tylko dobry, chociaż wyleczył mnie (toną leków ). Podobno Sudoł jest dobra (sam Rusielewicz tak mówił). A co do gastroskopii u niego... złe przeżycia na całe życie Bez znieczulenia, ale szybko (co akurat chyba jest minusem). Ogólnie byłam w szoku, że w takim miejscu, wydawałoby się dobrej przychodni, nie zastosowali znieczulenia. Jedna kobieta przede mną zwiała im ze stołu mała poprawka nie Sudoł tylko Suduł i bardziej kojarzona pod nazwiskiem Ostrowska-Suduł (przyjmuje w szpitalu i prywatnie) Bardzo polecam SUDUł ul. W.P. 2 na parterze |
|
|
|
|
Mogę polecić H.Rusielewicza przyjmuje prywatnie w Sandomierzu. Gastroskopia jest bez znieczulenia ale można wytrzymać tel. 502 300 930, ul. Dobkiewicza 12 Sandomierz
|
|
|
|
|
CYTAT henryk rusielewicz z sandomierza, robie sobie gastroskopie regularnie 1-2 razy w tygodniu - polecam, bez znieczulenia tez jest milo Wszystkim tu obecnym odradzam Rusielewicza z Sandomierza!!! Przez niego mój tata jest teraz po całkowitej resekcji żołądka, ponieważ ten "chwalony przez wszystkich" nie wykrył raka złośliwego i nie zaczął leczyć w miarę wczesnym stadium, w ogóle nie zaczął leczyć !!!! ODRADZAM - NIE RUSIELEWICZ !!! Bardziej skupia się na zachwalaniu swoich młodych kobiet niż na leczeniu pacjentów !!! |
|
|
|
|
Polecam Rakowska z Niska,przemiła,delikatna,wszystko co robi na biezaco mówi,wykonuje tez kolonoskopie.Ludzie nigdy nie zgadzajcie na kolonoskopie w Stalowej Woli to rzeźnia !!!! nalezy ci sie znieczulenie ale w Stalowej sie nie nalezy i na zywca ci robia-STRASZNE cierpienie jak ktos ma tkliwe jelita ale nie wiesz czy masz i dowiadujesz sie w czasie badania.Umawiaja cie na badanie ale nie zapewnija ci znieczulenie a nalezy sie jak psu buda !!! przeciez szpital w stalowej jest w programie jak chorowac i umierac bez bólu--ale to tylko na papierze !
|
|
|
|
|
Ja też polecam Rakowską do gastroskopii, niedługie kolejki, miłe pielęgniarki, lekarka. Badanie nie jest takie straszne jak wszysy straszą, oczywiscie gardło znieczuolone psiknięciem, także bezboleśnie samo badanie dość szybko przebiega. Najgorsze jest to, że pielęgniarki opisują, więc niewiadomo czy wszystko dokładnie opisują.
Jako lekarz w poradni nie mam zdania, bo nie byłam. Ostrowską-Suduł nie polecam, przepisuje leki bez recepty, nic konkretnego nie mówi, ogólne wrażenie niezbyt... |
|
|
|
|
CYTAT Badanie nie jest takie straszne jak wszysy straszą, oczywiscie gardło znieczuolone psiknięciem, także bezboleśnie samo badanie dość szybko przebiega. Może i nie jest straszne jak masz znieczulenie, ale bez to super sprawa Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Psiknięcie to znieczulenie po zbóju. Myślałem że u nas się to robi cywilizowanie po znieczuleniu w żyłę
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
CYTAT Psiknięcie to znieczulenie po zbóju. Myślałem że u nas się to robi cywilizowanie po znieczuleniu w żyłę Ale po co??? przecież po psiknięciu w gardło nic nie boli ... |
|
|
|
|
Prosiłbym któregoś z pacjentów o informację w jakie dni pani gastrolog Rakowska z Niska przyjmuje prywatnie. Interesuje mnie też cena gastroskopii lub USG jamy brzusznej.
|
|
|
|
|
Ja miałam robioną gastroskopie w Gastromedzie w Lublinie jedynie ze znieczuleniiem w sprayu ,strasznie panikowałam przed ale nie było źle,polecam doktora Ciechanka
|
|
|
|
|
Czy miał ktoś coś takiego, że tuż po zjedzeniu posiłku czuje się w żołądku jakby się w nim "gotowało" i odczucie jakby się tworzyły bąbelki, wiadomo poźniej potworna ilość gazów w jelitach, ktorych nie mogą rozłożyć tabletki typu Espumisan czy Ulgix. Po zjedzeniu i na czas trawienia pokarmu w żołądku czuję się rozdrażniony i podenerwowany. Nieważne czy jem pieczywo białe czy razowe. Nawet po posnej bułce czuję tą dolegliwość. Ulgę przynosi dopiero rumianek, ale tylko na kilka godzin.
|
|
|
|
|
Proszę o namiary na Rakowska-prywatnie.Czy ktoś wie ile kosztuje wizyta z USG brzucha?
Może macie innego gastrologa godnego polecenia?Bardzo proszę o informacje. |
|
|
|
|
Damianie, to może być wszystko. Ale opisywane objawy wskazują na wątrobę/trzustkę. Brak enzymów z tych organów, ewentualnie kamica żółciowa. Najpierw zrób USG. Doraźnie możesz spróbować np. Kreon 10000 czy Raphacholin, a najlepiej oba te leki łącznie w czasie jedzenia. Jeśli pomoże to je stosuj. A jeśli nie, trzeba szukać dalej. Mogą być też pasożyty. Profilaktycznie Zentel. Można się leczyć metodą prób i błędów.
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę o namiary na Rakowska-prywatnie.Czy ktoś wie ile kosztuje wizyta z USG brzucha? Może macie innego gastrologa godnego polecenia?Bardzo proszę o informacje. Rakowska 0158413287 kom. 602296875 |
|
|
|
|
Polecam Suduł
|
|