|
|
|
Witam
Potrzebuje namiary do dobrego laryngologa, który przyjmuje prywatnie.Kogo możecie mi polecić.Z góry dziękuje. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Starnawscy w Nisku.Wpisz w google o wyskoczą Ci namiary.
|
|
|
|
|
Andrzej Piłat, przyjmuje na Okulickiego 38
|
|
|
|
|
Ja polecam dr. Misiewicza z Lublina, swoj gabitent ma na ulicy glebokiej 29, bardzo mily i kompetentny, do kazdego podchodzi indywidualnie, jak znajde numer telefonu to napisze w poscie, ale mysle ze bez problemu znejdzie sie w googlach. naprawde polecam
|
|
|
|
|
A kogo polecacie do rozpoznania i skierowania na operację prostowania przegrody nosowej bo w szpitalu specjalistycznym w Rzeszowie terminy są dopiero za rok a trochę strach prostować przegrodę nosową w STW, w tym pożal się Boże szpitaliku.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
Po pierwsze DZIĘKUJE za odpowiedzi:-) A po drugie kosmal3006 to ja założyłam sobie post z zapytaniem.Jeśli masz jakieś pytania to załóz sobie swój post i pytaj. Bo teraz nie wiem czy ktoś ma odpowiadać na moje czy Twoje pytanie?
|
|
|
|
|
Robiłem przegrode u ordynatora - doktora Dubielisa (szpital St.W).
Profesjonalnie Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
Ewunieq, czytaj regulamin forum - pkt 4a.
Ja też zakładałem już wiele postów rozpoczynających dyskusję i wymianę poglądów co jest rzeczą normalną i do tego właśnie służy forum. Jeśli chcesz odpowiedzi tylko dla siebie to korzystaj z Google a nie z forum. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT Robiłem przegrode u ordynatora - doktora Dubielisa (szpital St.W). Profesjonalnie Nie było żadnych komplikacji? Ile dni byłeś w szpitalu? |
|
|
|
|
CYTAT kosmal3006 A kogo polecacie do rozpoznania i skierowania na operację prostowania przegrody nosowej bo w szpitalu specjalistycznym w Rzeszowie terminy są dopiero za rok a trochę strach prostować przegrodę nosową w STW, w tym pożal się Boże szpitaliku. Proszę się nie bać, bardzo profesjonalnie robi to lek. Dubielis - ordynator. Szybko i w uśpieniu . Nosek później jest ładny i prościutki, tylko muszą zejść siniaki. CYTAT ewunieq A po drugie kosmal3006 to ja założyłam sobie post z zapytaniem.Jeśli masz jakieś pytania to załóz sobie swój post i pytaj. Bo teraz nie wiem czy ktoś ma odpowiadać na moje czy Twoje pytanie? Lek. Dubielis jest bardzo dobrym specjalistą. Prywatnie przyjmuje chyba tutaj: http://swietnafirma.pl/nFirma.aspx?id=574673&s=e89no98n&n=dubielis-wieslaw-specjalistyczny-gabinet-laryngologiczny&miasto=stalowa-wola Ze względu na problemy z odczytaniem odpowiedzi robię to 2xi przepraszam, że nie w dwóch oddzielnych postach.... Dla kosmal3006 i ewunieq Oczywiście kosmal3006 może skorzystać z linku wysłanego do ewunieq Być może dla świata jesteś tylko człowiekiem, ale dla niektórych ludzi jesteś całym światem. /Gabriel Garcia Marquez |
|
|
|
|
CYTAT Starnawscy w Nisku.Wpisz w google o wyskoczą Ci namiary. Tej kobiety to nie znam, ale ten facet to chamidło jak nie wiem co. Nie polecam! |
|
|
|
|
CYTAT Po pierwsze DZIĘKUJE za odpowiedzi:-) A po drugie kosmal3006 to ja założyłam sobie post z zapytaniem.Jeśli masz jakieś pytania to załóz sobie swój post i pytaj. Bo teraz nie wiem czy ktoś ma odpowiadać na moje czy Twoje pytanie?
|
|
|
|
|
http://www.intermed.pl/wizytowka,U-MD-SS-LA-LE-NI,4490
|
|
|
|
|
Jeszcze u dok pilata nie bylam ale wiele dobrego o nim slyszalam zwlaszcza jesli chodzi o migdalki u dzieci
zadzwon na recepcje i zapytaj prywatnie tez przyjmuje ale to jest na Komisji Edukacji Narodowej przy aptece wypytaj na recrpcji o dokladny adres |
|