|
|
|
CYTAT W dniu otawracia była promocja 50%.Godz.6 złotYCH.Moje dziecko przed upływem godziny wyszło bez żalu.Oprócz zjeżdżalni z piłeczkami nie ma właściwie nic ciekawego.Ale to moje zdanie.Może komus sie podoba.Na pewno nie pójde tam jesli godz. będzie kosztowac 12zł. A czy możesz porównać Fikoland z Wesołą Akademią. Gdzie jest wiecej miejsca dla dzieci itp.? Hmm co do ceny, to w Wesołej też na wekendzie godzina zabawy kosztuje 12zł i to już od dawna. Pozdrawiam Aga |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Byłam dziś. Z Akademią nie ma co porównywać, bo miejca mało. Byłam sama z dzieciem, cisza, spokój, Bąbel się wyszalał, więc uroczo. Jednak jeśli tam by przyszło ok. 10 dziecków, może być kłopotliwy ścisk...
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
to szkoda, bo już się ucieszyłam, że będę mieć fajne miejsce na zimowe dni niedaleko domu ... wesoła akademia nie zrobiła na mnie wrażenia, więc skoro tu jest jeszcze słabiej ...
|
|
|
|
|
Ja nie mówię, że słabiej. Po prostu mniej miejsca, więc i mniej sprzętów. Jest zamek pompowany do kicania, mały basen z piłeczkami, mini ścianka wspinaczkowa, 3 zjeżdżalnie i piętrowy tor przeszkód z basenem z piłeczkami. Do tego klocki i inne zabawki. Jest czym zająć dzieciaka. Do tego 2 mniejsze salki, pewnie do imprez zorganizowanych. Kto co woli...
Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|
|
|
|
A jaki cennik ?
Nie mogę w internecie znaleźć ... |
|
|
|
|
9 zla na tygodniu
12 zl na weeknedzie ;) za godzine |
|
|
|
|
fajna ta zjeżdżalnia nie ma co.
Właśnie się rozleciała. Mam nadzieję, że jakieś służby zareagują bo nie daj Boże następnym razem zrobi krzywdę jakiemuś dziecku. http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Polecam Magiczny Świat w Nisku. Ogromna hala, wiec jest dużo miejsca Mój półtoraroczny synek byl zadowolony. Co jakiś czas organizowane sa zabawy typu: Choinkowa itp.
Jest tez drugi obiekt bajeczna kraina czy cos takiego, ale nie bylam, wiec nie mogę powiedzieć nic wiecej |
|
|
|
|
bylam wczoraj akurat przy tym i Pani szybko zabezpieczyla miejsce. w takich miejsach jest ryzyko ze cos moze sie zepsuc przeciez sprzetu uzywaja dzieci
|
|
|
|
|
no właśnie - używają dzieci! a wyobrażasz sobie jakie mogłyby być konsekwencje jakby tam były dzieci?!
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT Polecam Magiczny Świat w Nisku. Ogromna hala, wiec jest dużo miejsca Mój półtoraroczny synek byl zadowolony. Co jakiś czas organizowane sa zabawy typu: Choinkowa itp. Jest tez drugi obiekt bajeczna kraina czy cos takiego, ale nie bylam, wiec nie mogę powiedzieć nic wiecej W Magicznym Świecie jest bardzo zimno ( przynajmniej tak było tydzień po otwarciu gdy byliśmy, może cos się zmienilo ) Poza tym hala owszem duza ale w większości pusta,niektore atrakcje niewypaly jak zjazd saneczkowy którym się nie da zjezdzac i sliski tor gokardowy gdzie dzieciaki w skarpetkach robia piruety. W Bajecznej Krainie jest cieplo, jednak bardzo mala powierzchnia i za każdym razem jak byliśmy nie było zadnych dzieci. Najbardziej mojemu dziecku podoba się w Wesolej Akademii, dużo atrakcji, ceny znośne. W Fikolandzie jeszcze nie byliśmy ale się wybieramy |
|
|
|
|
Ewe wybacz, ale problem zimna został rozwiązany a co do tego, że hala pusta ... hm... chyba nie byłyśmy w tym samym miejscu ;) Nie każdemu dogodzi, niestety. Hala duża, dużo miejsca do zabawy. Organizowane są tam zabawy z okazji mikołajek itp. więc uważam, że to plus. Nie ma ścisku w żadnym razie!
|
|
|
|
|
W tym roku podczas spotkania z Mikołajem w Fikolandzie ścisk był uciążliwy. I do tego gorąco. Wg mnie aż tylu osób nie może tam być w jednym czasie.
|
|
|
|
|
troche ten fikoland przereklamowany
|
|
|
|
|
Ale narzekacie, gorąco, zimno, małe, za duże, stare, brzydkie ..... oj heh okropne miasto
|
|
|
|
|
..fajnie że coś powstaje, ktoś podejmuje ryzyko i trud stworzenia czegoś co bedzie slużyć innym. To jest takie pokrzepiajace że są jednak ludzie którym się czegoś CHCE. Dobrze by ci ludzie byli otwarci na taka konstruktywna krytyke - po zaobserwowaniu jak cos funkcjonuje moze nalezaloby dokonać pewnych zmian , udoskonaleń etc
Nie od razu Kraków zbudowano - potrzeba czasu by rozwinąć się, ewoluować w jednak trudnej rzeczywistości |
|