|
|
|
Wczoraj w godzinach nocnych po 23 na osiedlu Wyzwolenia a konkretnie na ul. Siedlanowskiego przebiegła grupa osób zamaskowanych w kominiarki i chyba jeden był w kasku, uzbrojonych w kije bejsbolowe, biegali po osiedlu mając za rozrywkę natłuc przypadkowe osoby, zastanawia mnie fakt dlaczego ci niedorozwinięci umysłowo ( nie obrażając biednych ludzi ) '' dzikie zwierzęta '' pokazują swoje kalectwo właśnie w taki sposób co chcą przez to pokazać, to jak bardzo są pokrzywdzeni przez los ? No ale biegając jak dzikie małpy z pałkami chyba sobie raczej nie pomogą Mając porażenie mózgowe trzeba poprosić o pomoc, nasuwa się pytanie a gdzie prawni opiekunowie, no gdzie byli jak dzieci się wyrwały ??? a nie w ten sposób. Normalnie ręce opadają
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No tak, opadają.
|
|
|
|
|
CYTAT Mając porażenie mózgowe trzeba poprosić o pomoc..., Dziewczyno, rozpieprzyłaś mnie. Oprócz tego: jest jeszcze to: Spróbuj, nie zaszkodzi Ci, a może pomoże... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
I odezwała się elita forum stalowemiasto.pl w osobie znanego Lucky_Luk i scelerisque vel czekolada,a policja niech dalej randkuje z fryzjerkami zamiast patrolować miasto.
P.S. Zaraz się zacznie pisanie. |
|
|
|
|
ciekawe gdzie byla wtedy policja pewnie bala sie spotkania z bandziorami i woleli lapac pijanych rowerzystow
|
|
|
|
|
Jak to gdzie była policja, na bigosie w Lotosie ha gdzie są piesze patrole po osiedlach?? tylko wożą się w samochodach i łapią rowerzystów normalne, sami się boją chuliganów
|
|
|
|
|
czasami milicja jedzie nad san lub oczko, kabaryna stoi tam jakis czas o roznych porach dnia i nocy, nie bede spekulowal w jakim celu, ale dzieki temu działkowicze czują sie podobno bezpieczniej
non serviam |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Policjanci byli bardzo zajęci wtedy mieli randke http://www.fotos(...)jpg.html
|
|
|
|
|
Już tak nie przeżywaj Feliksie ; >
Daj sobie na wstrzymanie. Jeszcze jakby było się czym tak zachwycać.. |
|
|
|
|
CYTAT I odezwała się elita forum stalowemiasto.pl w osobie znanego Lucky_Luk i scelerisque vel czekolada Jeszcze ja, jeszcze ja! Kiedyś podobno też należałem do takiej elyty . Feniksie, rozumiem, że dopełniłeś obywatelskiego obowiązku, zadzwoniłeś na policję i poinformowałeś o zagrożeniu. Jak widzę, zdjęć z tej eskapady tym razem nie zrobiłeś, więc pewnie wisiałeś wtedy na telefonie połączony ze 112 . |
|
|
|
|
CYTAT Jeszcze ja, jeszcze ja! Kiedyś podobno też należałem do takiej elyty . uuuu. Tak mi przykro Na pocieszenie ode mnie mjuzik |
|
|
|
|
sądząc po linku od feniksa to randka z Grycanką
|
|
|
|
|
http://www.fotos(...)jpg.html
zwróćcie uwage na błotnik na quadzie!!! PO CJA LI im znikło proponuje wstawić między "C i J" H i U dalej można nawet dodać "LAPAĆ CHULIGANÓW" WOLIMY ROWERZYSTÓW |
|
|
|
|
I tu masz racje Feniksie nawet jak przesłuchulą kobiety to rozdają swoje prywatne telefony cytat (jak się Pani coś przypomnie to nich Pani zadzwoni)Drui sposób policjantów Stalowowolskich to mają dane kobiet przesłuchiwanych i które im podchodzą szukają ich na naszej klasie.
|
|