|
|
|
Czy w okolicy Stalowej można pobawić sie na jakimś festynie? jaka muzyka?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rybakówka w Kłyżowie muzyka oczywiście disco
:) |
|
|
|
|
Pytasz jaka muzyka na festynie? Ile masz lat? Byłaś kiedyś na festynie albo jakaś koleżanka opowiadała Ci o festynach? Jeśli chcesz się wybrać na wiejską potańcówę i spodziewasz się tam electrohouse, reggae czy poezji śpiewanej to zostań w domu. Konto już założyłaś, możesz więc dalej walić na forum z durnymi pytaniami.
|
|
|
|
|
straszny filozof jestes luki mam wrazenie ze ci sie nudzi i dostales nie raz mokra gabka w pysk
|
|
|
|
|
Krzysiu, porozmawiałbym z Tobą ale jakoś do twojej doliny intelektualnej daleko mi. Przeczytałem o twoich problemach i rozterkach tutaj: http://stalo(...)d=641476
Wakacje wielkimi krokami dobiegają końca, zatem uważaj abyś od września nie był trzaskany mokrą gąbką po ryju właśnie Ty. Bo wtedy już na pewno Ci nie "pyrknie". |
|
|
|
|
widzisz grubasie wrózka prawde ci powie,pogrzebales i znalazles i myslisz ze blyszczysz a koledzy wiedza swoje
|
|
|
|
|
Kris, tak, koledzy wiedzą swoje.
Luk, Ty to jesteś jednak szperacz ;) Słodkosłodka, masz taki słodki nick, że aż mi Cię żal. Może Ci zorganizować jakąś potupaję? Muzę wybierzesz sama, byle nie pieśni kościelne, bo nie zdzierżę. Wstrząśnięta, niezmieszana... |
|