|
|
|
Witam moze ktos wie gdzie sprzedac stare monety,mam ich pol reklamowki i nie wiem co z nimi zrobic ,mam tez banknoty .Dzieki z gory za jakies podpowiedzi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Na Hali targowej koło city parku od strony dworca autobusowego we wtorki i czwartki przyjeżdża koleś białym oplem z nowej dęby może on odkupi.
|
|
|
|
|
to stary żyd - ale możesz spróbować
|
|
|
|
|
Heyka...,
napisz na biurostw_(at)_wp.pl - co masz i ile sobie cenisz... |
|
|
|
|
prosze o poprawny adres do tego biurostw bo musi byc jeszcze @i nie moge wyslac wiadomosci
|
|
|
|
|
-(at)- to właśnie @. To po to by spamowe boty nie atakowały
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 15 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
a może ktoś wie gdzie można sprzedać stare znaczki?
|
|
|
|
|
Wiesz gdzie była pizzeria DIABLO?? Z boku jest poczta i tam koleś skupuje i monety i znaczki
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Wiesz gdzie była pizzeria DIABLO?? Z boku jest poczta i tam koleś skupuje i monety i znaczki o ile mnie pamięć nie myli, to kolesia i jego biznesu numizmatyczno-filatelistycznego tam już nie ma |
|
|
|
|
musze potwierdzić tego przybytku na poczcie już nie ma
|
|
|
|
|
NIE ma Go na 100% już tam na Poczcie
CYTAT CYTAT Wiesz gdzie była pizzeria DIABLO?? Z boku jest poczta i tam koleś skupuje i monety i znaczki o ile mnie pamięć nie myli, to kolesia i jego biznesu numizmatyczno-filatelistycznego tam już nie ma |
|
|
|
|
Dzieki wszystkim za podpowiedzi bylam dzis na hali u tego goscia ale dawal mi 3 zl bo uznal ze sa nic nie warte , skupuje tez odznaki,znaczki ,pocztowki ale za grosze .Pozdrawiam ,a na ten adres biurost nie dochodzi zadna wiadomosc
|
|
|
|
|
CYTAT Dzieki wszystkim za podpowiedzi bylam dzis na hali u tego goscia ale dawal mi 3 zl bo uznal ze sa nic nie warte , skupuje tez odznaki,znaczki ,pocztowki ale za grosze .Pozdrawiam ,a na ten adres biurost nie dochodzi zadna wiadomosc biurostw( małpa )wp.pl - nie biurost, tylko biurostw |
|