|
|
|
Na jakiej stacji dostane najlepszego kopa od 98-ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam słownik ortograficzny, on da Ci kopa zajebistego
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
|
|
NAJLEPSZEGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO )
|
|
|
|
|
Mówią że najlepsze paliwa te "plus" są na stacjach shella.
Ja nie wiem bo nie mam benzynioka ale dieselka leję golda na statoilu lub dynamic na lotosie. Tyle co moge powiedzieć A jak chcesz dobrego kopa to polecam paliwo lotnicze :) |
|
|
|
|
Dopalacz => podtlenk azotu + byle jakie paliwo i twój bolid,zostaje challenger_em...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Dopalacz => podtlenk azotu + byle jakie paliwo i twój bolid,zostaje challenger_em... Może i tak,ale najpierw powiedz koledze jak skończył Challenger. Paliwo paliwem,ale z "padaką" w której połowa "koni"zdechła, na Służewiec się nie wybieraj. A kopa to można dostać i poza benzynownią... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jak komputer nie ma poprawionego softu na 98, lub fabrycznego przełącznika 95-98, lub fabryka nie dostosowała go już na taśmie pod 98 to nie da ci nic.
Szkoda kasy na 98, są auta które na 98 jadą gorzej niż na dobrej 95 - hamownia prawde ci powie. Jedną masz w ożarowie, drugą w rzeszowie. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Nie wiem jak z PB ale r lepszą ropę tankuje na lotosie.
|
|
|
|
|
Nie na temat. Jacek
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Nie na temat. Jacek
|
|
|
|
|
Nie na temat. Jacek
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Trzymajcie się benzyny a nie Jeżowskich klimatów.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Najlepsze 98 jest na lotosie, sprawdzałem nie raz i dlatego teraz jeżdżę na 98, zarówno na nowszym jak i starszym aucie, a najbardziej różnicę zauważyłem w kosiarce i to nie jest żart, równo pracuje i drze trawę każdej długości. Ze Statoila też widzę różnicę, ale tu głównie w spalaniu. Co do Orlenu... to nawet pracownicy Orlenu się śmieją z Vervy
|
|
|
|
|
No widzisz a na vervie miałem najniższe egt podczas upalania auta. Najwyższe egt na v-powerze. testowałem też statoil i był w połowie stawki.
Polecam poczytać o czym mówię, ja nie mówie o subiektywnych odczuciach. Kawałek prostej, parę mierników, w komórke z androidem wgrac dobry soft i pomierzyć realne osiągi auta na różnych paliwach "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|