|
|
|
Witam wszystkich
Organizuje wesoły autobus na tegoroczny Przystanek Woodstock ktory to odbędzie się w dniach 2-4 sierpnia w kostrzyniu nad Odrą. wyjazd planowany jest na 1-ego wieczorem - powrót piątego wieczorem. w tym roku wystapią m.in.: - Vavamuffin - Happysad - Ministry - Damian Marley - Nocna zmiana bluesa - The Analogs - Robert Kasprzycki - Leniwiec - Machine Head - Farben Lehre - Luxtorpeda - Elektryczne Gitary - Bas Tajpan - Sabaton - Anti-Flag - Asian Dub Foundation - Omkara - Pabieda - Zielone Żabki i poza tym masa innych atrakcji w Akademi Sztuk Przepięknych, pasaż handlowy, wioska piwna Carlsberg i wiele wiele innych. wszystkie osoby zainteresowane osoby zapraszam na pw lub też proszę pisać tu. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam jaka jest wstępna cena ?
|
|
|
|
|
Czemu 1 wieczorem,tak późno?
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
przy pełnym składzie cena wyniesie ok 160-180pln. wiem, tanio nie jest ale nie raz juz jeździłem PeKaPem i wole dopłacić te pare złotych i mieć pewność że mój bagaż jest bezpieczny kiedy śpię, bawię się itp. Pan z którym jedziemy wybiera się na festiwal nie po raz pierwszy, a z nami po raz trzeci.
co do pory wyjazdu można się ugadać na wyjazd pierwszego rano, ale musi pasować to większości wycieczkowiczów, mnie tam pasuje. |
|
|
|
|
Pełny skład czyli ile osób?
|
|
|
|
|
CYTAT Pełny skład czyli ile osób? liczmy jakieś 45-50 osób.połowa juz minięta, zapraszam do rozkminki. |
|
|
|
|
Podaj jakis kontakt do Siebie , jestem chętny pojechać Autobusem !
|
|
|
|
|
podpinam się pod prośbę victorpor
|
|