|
|
|
Gdzie można kupić w Stalowej lub w Nisku Akumulator samochodowy w niskich cenach i w miarę świeży nie taki co leży rok lub dłużej
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Gdzie można kupić w Stalowej lub w Nisku Akumulator samochodowy w niskich cenach i w miarę świeży nie taki co leży rok lub dłużej 156427007-centrum zaopatrzenia technicznego, 158443218-pama, 158421141-magi zadzwon popytaj porownaj ceny |
|
|
|
|
ja kupilem boscha kolo stokrotki jest sklep motoryzacyjny przy glownej drodze nie wiem jak nazwa , ale ceny maja dobre /tak mi sie wydaje/ sprawdzalem z alegro i nie bylo zadnej roznicy tylko dochodzily koszty wysylki a po co przeplacac jak mozna na miejscu kupic
|
|
|
|
|
jacku jak mówisz o tym sklepie za lotosem, przy banku to bałbym się tam ramkę pod tablicę kupić co dopiero aku
AUTO EXPRESS 37-450 Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 92 tel. 15 844 51 52 dodaj to jako kolejny do postu monkeymafia82 |
|
|
|
|
CYTAT jacku jak mówisz o tym sklepie za lotosem, przy banku to bałbym się tam ramkę pod tablicę kupić co dopiero aku AUTO EXPRESS 37-450 Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 92 tel. 15 844 51 52 dodaj to jako kolejny do postu monkeymafia82 A skąd taka opinia? Ja tam od wielu lat kupuję części i nigdy nie było problemu (także ze zwrotem, jeżeli była taka potrzeba). Jak juz wyrzucasz z siebie jakiś osąd, to podaj przyczynę. |
|
|
|
|
Internet.
Wybierzesz akumulator konkretnej firmy(pojemność,wymiary itp)a przesyłkę do domu przytarga kurier. Dodatkowo zostanie Ci stary, który możesz sprzedać. Kupowałem zimą"japończyka" br. i wyszło taniej 35 zł.doliczając wysyłkę. Stary leży jeszcze w garażu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Kolego najtaniej to pewnie kupisz na rynku w sobote, ewentualnie popytaj się tam gdzie złomują rozbitki. Jak dobrze zagadasz to za dobrą flachę coś uda Ci się wychaczyć.
Czym różni się parlamentarzysta od dziwki? Dziwka jak dostanie pieniądze to spełnia życzenia klienta. |
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Internet. Wybierzesz akumulator konkretnej firmy(pojemność,wymiary itp)a przesyłkę do domu przytarga kurier. Dodatkowo zostanie Ci stary, który możesz sprzedać. Kupowałem zimą\"japończyka\" br. i wyszło taniej 35 zł.doliczając wysyłkę. Stary leży jeszcze w garażu. I w razie reklamacji jestes goly i wesoly tylko mi nie pisac ze nigdy reklamacji nie uwzgledniaja z akumulatorem jest jak z kobieta albo da rade albo nie |
|
|
|
|
CYTAT jacku jak mówisz o tym sklepie za lotosem, przy banku to bałbym się tam ramkę pod tablicę kupić co dopiero aku AUTO EXPRESS 37-450 Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 92 tel. 15 844 51 52 dodaj to jako kolejny do postu monkeymafia82 Delikatny sponsoring dla firmy Ex..... A jaka obsługa jest Auto Expresie ??? Bo ponoć bardzo różna jak kolory tęczy ... |
|
|
|
|
CYTAT jacku jak mówisz o tym sklepie za lotosem, przy banku to bałbym się tam ramkę pod tablicę kupić co dopiero aku AUTO EXPRESS 37-450 Stalowa Wola Al. Jana Pawła II 92 tel. 15 844 51 52 dodaj to jako kolejny do postu monkeymafia82 Jak sie nie ma w głowie, tylko idzie do sklepu i mówi: "Panie, coś mie stuko w Pasioku w tedeiku, chyba trza co wymienić, poradź Pan co" to nie dziwne, że się później narzeka. Akurat Auto-Craft ma moim zdaniem bardzo dobre ceny na części, właściwie tylko tam aktualnie kupuję części i nie było do tej pory problemów, ze zwrotami też nie robią problemów. Oczywiście nie kupuję części produkcji chińskich rzemieślników, co to czasem ktoś kupi, a potem płacze, że się w rękach rozleciało i że sklep do tyłka. Jak wiadomo Auto-Crafty są dwa i osobiście wolę obsługę w tym na białych domach. |
|
|
|
|
Heheh, żebyś na tyle pojęcie miał o samochodach co ja, to jeszcze moglibyśmy porozmawiać, ale tak, to nie widzę sensu. Kupuj sobie gdzie chcesz, dla mnie to istny bajzel. Do Auto Expressu nie chodzę porozmawiać z obsługą, tylko kupić interesujący mnie produkt. Jakimś dziwnym trafem, od nich nie zdarzyło mi się wymieniać produktu, a w... autocrafcie? na 5 prób, 5 oddałem. I nie tylko ja. Wolny wybór
|
|
|
|
|
Byłem świadkiem reklamacji alternatora przez klienta,
interweniował jeden z właścicieli firmy (Express ) ...masakra Sprzedawca co źle dobrał towar latał na wysokości lamperii .... z morzem epiteteów w jego kierunku |
|
|
|
|
Ja kupowałem w Auto-Craft w drewutniach na 1 Sierpnia. Z tego co pamiętam, to tam znalazłem w najlepszej cenie.
|
|
|
|
|
CYTAT Heheh, żebyś na tyle pojęcie miał o samochodach co ja, to jeszcze moglibyśmy porozmawiać, Taaa... same mechaniory po forach siedzą Zza monitora to każdy mechanik z 30 letnim stażem, a części kupić nie potrafi tylko 5 razy wymienia |
|