|
|
|
A wie ktoś jak długo czeka się na wizytę prywatną do Szeląga? i dokładnie gdzie przyjmuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a orientuje sie ktos ile sie czeka na wizyte na nfz?
|
|
|
|
|
Na prywatną 2 tygodnie czekałam dwa razy (naprawdę ma masaę ludzi), a na nfz nie wiem. ale zadzwońcie, wtedy będziecie wiedzieć lepiej
|
|
|
|
|
ja dzwoniłam kilka dni temu zapisac dziecko (prywatnie) to pierwszy wolny termin był na początek maja.
|
|
|
|
|
Ojej aż tyle trzeba czekać?strasznie długo,nie mam tyle czasu :/
|
|
|
|
|
kurde to dlugoo :( to na nfz pewnie na koniec roku:/
|
|
|
|
|
jeśli sprawa jest pilna, można powiedziec pani z recepcji i zostawic swój numer - jeśli jakiś termin się zwolni, ktoś odwoła to pani dzwoni i proponuje wcześniejszy termin. ostatnio właśnie mój mąż w taki sposób wizytę miał zamiast po 3 tyg to po kilku dniach. czasami się udaje, więc warto próbowac.
|
|
|
|
|
Troche z innej specjalnosci
Gdzie w stalowej zrobie badanie ekg prywatnie chodzi o czas |
|
|
|
|
ponawiam pytanie
ortopeda Szeląg podczas wizyty prywatnej - a jesli chcialby skierowac na rezonans albo zrobic operacje to tez na nfz podczas wizyty prywatnej? czy trzeba wtedy juz normalnie placic? czekam na odpowiedz |
|
|
|
|
CYTAT ponawiam pytanie ortopeda Szeląg podczas wizyty prywatnej - a jesli chcialby skierowac na rezonans albo zrobic operacje to tez na nfz podczas wizyty prywatnej? czy trzeba wtedy juz normalnie placic? czekam na odpowiedz Normalnie płacić. |
|
|
|
|
CYTAT ponawiam pytanie ortopeda Szeląg podczas wizyty prywatnej - a jesli chcialby skierowac na rezonans albo zrobic operacje to tez na nfz podczas wizyty prywatnej? czy trzeba wtedy juz normalnie placic? czekam na odpowiedz ja osobiscie chodze do Szeląga prywatnie ale jesli chodzi o szpital czy operacja czy zabiego bo na nfz w nisku w szpitalu bo on tam pracuje |
|
|
|
|
kasiek006 zostawilam Ci priv ;)
|
|
|
|
|
a co sadzicie o ortopedzie Roman Suduł??
|
|
|
|
|
CYTAT a co sadzicie o ortopedzie Roman Suduł?? Moja babcia do Niego chodzi i bardzo chwali. Widzę, że robisz chyba jakiś spis wszystkich ortopedów już tyle razy to wałkowane było ;p |
|
|
|
|
nie spi tylko jak do jednego sa ogromne kolejki to innego dobrego trzeba znalesc
|
|
|
|
|
Jeśli sprawa jest poważna to trzeba myśleć o wyjechanie poza województwo w celu uzyskania sensownej pomocy. Mi niestety żaden z tutejszych ortopedów nie potrafił pomóc, choć jeśli chodzi o nakierowanie, kontakty to Pan Abratowski jest jak najbardziej ok.
|
|
|
|
|
CYTAT Jeśli sprawa jest poważna to trzeba myśleć o wyjechanie poza województwo w celu uzyskania sensownej pomocy. Mi niestety żaden z tutejszych ortopedów nie potrafił pomóc, choć jeśli chodzi o nakierowanie, kontakty to Pan Abratowski jest jak najbardziej ok. Wcale nie trzeba jechać do innego województwa w podkarpackim też są fachowcy |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jeśli sprawa jest poważna to trzeba myśleć o wyjechanie poza województwo w celu uzyskania sensownej pomocy. Mi niestety żaden z tutejszych ortopedów nie potrafił pomóc, choć jeśli chodzi o nakierowanie, kontakty to Pan Abratowski jest jak najbardziej ok. Wcale nie trzeba jechać do innego województwa w podkarpackim też są fachowcy A gdzie na Podkarpaciu można wyleczyć staw rzekomy zakażony? |
|
|
|
|
CYTAT A gdzie na Podkarpaciu można wyleczyć staw rzekomy zakażony? Ja lekarzem nie jestem więc Ci na to nie odpowiem, ale chyba nie byłaś/łeś już u wszystkich ortopedów w podkarpackim ? Ja i moi znajomi, sąsiedzi jeździmy do Rudnej. Jest tam kilkunastu ortopedów którzy specjalizują się w różnych przypadkach. Oczywiście nie namawiam nikogo na siłę, bo ilu ludzi tyle opinii. Jednym pasuje innym nie. Powodzenia |
|
|
|
|
a byl ktos u ortopedy Piotra Olechowskiego?
|
|
|
|
|
???
|
|
|
|
|
polecam Piotr Olechowski jest bardzo dobry, polecam takze Dariusza Sowe
|
|
|
|
|
CYTAT polecam Piotr Olechowski jest bardzo dobry, polecam takze Dariusza Sowe Wyczerpująca informacja, szkoda było konto zakładać specjalnie... |
|
|
|
|
leczy sie ktos u ortopedy Olechowskiego??, przyjmuje w szpitalu stw, szukam opini o tym lekarzu
|
|
|
|
|
Ponawiam pytanie o Piotrze Olechowskim? Robił kktoś u niego operacje więzadeł?
|
|