|
|
|
Witam. Orientuje się może ktoś ile kosztuje wynajęcie kortu na 1h tam na staszica, za szpitalem? Czy jest już czynny? Jak tak to od której do której, jeśli ktoś by wiedział. Dzięki i pozdrawiam,
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak google boli, to zerknij np. TUTAJ
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Orientuje się może ktoś ile kosztuje wynajęcie kortu na 1h tam na staszica, za szpitalem? Czy jest już czynny? Jak tak to od której do której, jeśli ktoś by wiedział. Dzięki i pozdrawiam, W środku, w hali to nie jestem pewien, ale zdaje się, że 30 zł. Na zewnątrz wynajęcie kortu 14 zł za godzinę. Dla studentów i uczniów jest chyba coś taniej (10 zł albo coś koło tego). Od której czynny, to nie wiem, ale grać można do zmierzchu. Z tego, co wiem można wynająć sprzęt, choć ja osobiście jak chodzę tam od czasu do czasu, to zabieram zawsze swój osobisty. Pozdrawiam. |
|
Dołączył: 30 Kwie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
dorośli 13 zł, uczniowie i studenci 8 zł za godzinę
|
|
|
|
|
Hm, a nie wiecie przypadkiem czy jest gdzieś w mieście mozliwość poodbijania piłki na ściance? Chciałabym poćwiczyc pewne elementy gry bez partnera, właśnie nie na korcie tylko na jakiejś ściance w hali. Pamiętam jeszcze z czasów LO, że była taka możliwość na kortach za szpitalem (tj, ćwiczyliśmy w ten sposób na zajęciach), ale znajomy twierdzi, że teraz nie ma tam takiej opcji
|
|
|
|
|
Jest taka na Skoczyńskiego, na kortach. No ale to nie hala.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
|
|
CYTAT Jest taka na Skoczyńskiego, na kortach. No ale to nie hala. Dzieki za info! Dobrze, wiedzieć, że jest gdzieś taka możliwość. Choć oczywiście z uwagi na pogarszajacą sie aurę wolałabym znaleźć coś pod dachem... |
|
|
|
|
Gdzie, można teraz pograć na hali i ile kosztuje godzina, nie mówię o hali na Wyszyńskiego tam kosztuje 40zl godzina.
|
|
Dołączył: 24 Kwie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Witam, w Pysznicy jest za free 1 kort, gdzie można grać, wcześniej można zarezerwować, może chciałby ktoś pograć (amatorsko)? Jak coś to piszcie, gg: 4879888, pozdr
gg - nieaktywne |
|