|
|
|
Tak jak w temacie, szukam kogoś z komputerem do mazdy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w Rozwadowie za klasztorem jest auto gaz, jest tam koles ktory zajmuje sie min elektryka, ostatnio podlączał mi haka w aucie i przy okazji podpiał pod kompa za free
altanki,szafy,huśtawki,place zabaw,budy, meble ogrodowe - wyrobyzdrewna@poczta.onet.pl |
|
|
|
|
pobadaj tego, moze ma :]
Paweł Wala ul. Handlowa 7 508 091 229 iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
Jeżeli wiesz,że komp w twojej Maździe szwankuje,kup na szrocie [po uprzednim wnikliwym sprawdzeniu] reszta to tylko chęci i dobra wola....
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli wiesz,że komp w twojej Maździe szwankuje,kup na szrocie [po uprzednim wnikliwym sprawdzeniu] reszta to tylko chęci i dobra wola.... Facet szuka zakładu z testerem diagnostycznym do Mazdy, aby właśnie wnikliwie sprawdzić co jest nie tak, a tu z dobrej woli i chęci,polecenie zakupu czegoś na szrocie.Miazga. |
|
|
|
|
CYTAT ("Quaritto") szukam kogoś z komputerem do mazdy Nie napisał,że szuka zakładu [a kogoś,być może] z testerem diagnostycznym do Mazdy... Nie opisał wad/defektów które występują: w jego bolidzie... Ja słynny /.../ nie jestem... A jak chce się bawić z quasi fachmanami,to jego problem... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
CYTAT moze to byc osoba prywatna. "zaklad", adres , co kolwiek pilnie Dalsza dyskusja zbędna. |
|
|
|
|
Sorry,to akurat przeoczyłem na edycję posta,było już za późno...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
OBD czy OBD II?
|
|
|
|
|
wznawiając coś jeszcze polecacie? BYłem na agatówce ale tam nie mógł sie połączyć, na handlowej mają za słabego kompa bo nic nie znalazł..
|
|