|
|
|
Po meczu z Bułgaria polscy siatkarze zostali obrzucani przez bułgarskich kibiców. Taka mała analogia...z "naszymi bułgarami którzy przyjezdzxają co tydzien na targ zostawiaja totalny syf po sobie , nie płacą podatków zusów etc... a Polacy wniebowzięci popaprańcami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
to co teraz jak zobacze jakiegos bługara to mam mu wpier**l spuscić ??? czy jak bo nie rozumie o co Ci chodzi?
|
|
|
|
|
CYTAT to co teraz jak zobacze jakiegos bługara to mam mu wpier**l spuscić ??? czy jak bo nie rozumie o co Ci chodzi? Wychodzi na to,że to ich cecha narodowa.Robienie chlewu. Jak zobaczysz Bułgara nie musisz go zaraz bić. Buzi "z języczkiem"wystarczy... Zanim takiego zobaczysz,najpierw go usłyszysz a potem poczujesz. Potem idź w tym kierunku skąd to "dochodzi"... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
I tak Polacy zostali mistrzami świata Dla Amerykanów to był nokaut !
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT I tak Polacy zostali mistrzami świata Dla Amerykanów to był nokaut ! Dokładnie można powiedzieć, że szli jak burza |
|
|
|
|
No i nasza Agnieszka też zaszła wyjatkowo daleko, tak sobie myślałem (moje osobiste zdanie) że gdyby była zdrowa to może i nawet by wygrała. Ale to jest sukces, to 2 miejsce to wielki sukces i tylko trzeba pogratulować. Zdobyła kolejne doświadczenie grając z najlepszymi i za rok na pewno będzie 1 miejsce
Gdyby jeszcze nasi piłkarze tak grali.....no ale oni przynajmniej jakoś przeżyli tę porażkę, bo rosyjscy piłkarze - zdaje się ich kapitan podobno powiedział, że ta ich porażka, to problem kibiców. |
|
|
|
|
Wciąż jesteśmy głodni sukcesów,piłkarzy i nie tylko...
„Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
|
|
No i to właśnie świadczy o ambicji Polaków, nie osiadamy na laurach (nawet po sukcesach). W jakimś temacie się przewinęło stwierdzenie, że polacy nie mają pasji, nie lubią sportu są ogólnie na "nie" itp, ja pozwolę sobie się z tym nie zgodzić, bo mamy pasje, lubimy sport, mamy najlepszych naukowców, a nawet o tym nie wiemy ile wynalazków wyszło spod polskiej ręki. To POLSKA stawiała największy opór w całej Europie w czasie wojny i to o czymś świadczy. Tego nie zmarnuje i nie odbierze słaba polityka kraju jakiś kryzys czy cokolwiek innego. To jest w ludziach z tego kraju.
Moje zdanie jest takie, że to podnosi jednak na duchu, gdy ze świata dochodzą informacje o sukcesach naszych Dlatego cieszmy się naszymi sukcesami i czekajmy na kolejne |
|