~~hehe | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~asdasd | |
|
|
Sry, to naszym narodowym sportem nie jst siatkowka, skoki narciarskie ani f1? No za szybko sie to zmienia...
|
|
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Końcówka meczu była równie niesamowita co początek – ale to już wyłączna zasługa TVP, o ironio rządzonej przez wszechpolaków Bardzo dziękuję za niezwykle nowatorskie rozwiązanie i mam nadzieję, że teraz już zawsze przed meczem zamiast hymnu narodowego będzie leciała reklama proszku do prania oraz podpasek
Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~oh yea | |
|
|
Zrzędzicie jak stare baby.
Ja tam spróbuję zdobyć powtórkę tego meczu i obejrzę cały ;-) |
|
|
~~fans | |
|
|
ale sie podniecacie ja rozumie pilke nozna ktorej jestem fanem ale pilka reczna czyli tak zwane szczypiornisci moim zdaniem szczypiorek to sie na kanapke z pomidorem kladzie co za zj*na nazwa co to wogole za gra jest paranoja ganiaja z pilka w reku jak po*sy porazka lepiej by bylo jakby w ugandzie pomogli biednym wode ze studni przynosic
mod j-r |
|
|
|
|
|
CYTAT ale sie podniecacie ja rozumie pilke nozna ktorej jestem fanem ale pilka reczna czyli tak zwane szczypiornisci moim zdaniem szczypiorek to sie na kanapke z pomidorem kladzie co za zj*na nazwa co to wogole za gra jest paranoja ganiaja z pilka w reku jak po*sy porazka lepiej by bylo jakby w ugandzie pomogli biednym wode ze studni przynosic A Tobie przydało by się pomóc w ortografi : ) wieś się bawi \' : ) |
|