~~*~~* | |
|
|
szukam dobrego lekarza ginekologa?moze być prywatna praktyka,może jakieś namiary od razu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~*~~* | |
|
|
nie rozumiem po co zabierają głos ludzie,którzy nie mają do powiedzenia nic sensownego,to że temat już był na forumnie oznacza,że tym razem nie pojawią się istotne informacje-wszystko się aktualizuje....dziękuję Paniom za poważne głosy,szczególnie za informacje o dr Adamczyku i dr Zajączkowskim.....a czy ktos wie coś na temat dr Micała i dr Świercza
|
|
|
~~Monika | |
|
|
CYTAT nie rozumiem po co zabierają głos ludzie,którzy nie mają do powiedzenia nic sensownego,to że temat już był na forumnie oznacza,że tym razem nie pojawią się istotne informacje-wszystko się aktualizuje....dziękuję Paniom za poważne głosy,szczególnie za informacje o dr Adamczyku i dr Zajączkowskim.....a czy ktos wie coś na temat dr Micała i dr Świercza Świercza nie polecam to za obszerne aby wywlekac na forum naprawde nie polecam takie jest Moje zdanie...kolezanka wyzej super ujeła cieżko o dobrego ginekologa doktorem Zymrózem kieruje rutyna ma duze doswiadczenie ale w szczególnych diagnozach naprawde nalezy byc pod fachowa opieką tu w Stalowej Woli nie ma doskonałych specjalistów szczególnie gdy problem jest skomplikowany ...Adamczyka polecam ale pozostałych niestety nie ocenie... |
|
|
~~Monika | |
|
|
CYTAT nie rozumiem po co zabierają głos ludzie,którzy nie mają do powiedzenia nic sensownego,to że temat już był na forumnie oznacza,że tym razem nie pojawią się istotne informacje-wszystko się aktualizuje....dziękuję Paniom za poważne głosy,szczególnie za informacje o dr Adamczyku i dr Zajączkowskim.....a czy ktos wie coś na temat dr Micała i dr Świercza Świercza nie polecam to za obszerne aby wywlekac na forum naprawde nie polecam takie jest Moje zdanie...kolezanka wyzej super ujeła cieżko o dobrego ginekologa doktorem Zymrózem kieruje rutyna ma duze doswiadczenie ale w szczególnych diagnozach naprawde nalezy byc pod fachowa opieką tu w Stalowej Woli nie ma doskonałych specjalistów szczególnie gdy problem jest skomplikowany ...Adamczyka polecam ale pozostałych niestety nie ocenie... |
|
|
~~wally | |
|
|
Aniu przykro mi, że tak zostałaś potraktowana.
Prowadził moją ciążę i wszystko było ok. Moja mama miała raka, a teraz też już wszystko jest ok. Każdy ma inne doświadczenia. Dla mnie póki co jest w porządku. Dlatego napisałam, że jest ok. |
|
|
~~Ewusia | |
|
|
Pani Lorkowska na poniatowskiego 80
|
|
|
~~ja50 | |
|
|
CYTAT CYTAT próbowałam,ale nic nie znalazłam to naucz się szukać,bo temat był już kilka razy A ty naucz sie troche kultury albo nie pisz na ten temat. |
|
|
~~1233 | |
|
|
CYTAT A tak w ogóle to ginekologami powinny być tylko kobiety, bo wcale mi się nie podoba jak jakiś obcy facet grzebie mojej żonie w ... w słodziutkim ciasteczku z dziureczka...
|
|
|
~~dojrzala | |
|
|
CYTAT TYLKO NIE ZENEK ZYMRÓZ...OJ PORAŻKA TOTALNA...NIE WIEM JAK MOŻNA DO NIEGO CHODZIĆ PRZECIEŻ TO DEB...DOKOŃCZCIE SOBIE SAME!!! Mała masz racje Zenek to zbok kawal swini wklada te swoje łapska w pachnace muszelki... |
|
|
~~mulan | |
|
|
Polecam DR. Flisa. Przyjmuje w przychodni w rozwadowie. Dobry ginekolog. .chodze do niego juz 7 lat i jeszcze sie na nim nie przejechalam jak na innych. Tel do poradni " K " to 015 642 71 76.Prywatnie tez przyjmuje nie duzo bierze.
|
|
|
~~niżanka | |
|
|
Doktor Flis przyjmuje też we "wsi" Nisko w starej przychodni, w pon.wt.i piątki. Dr Polski przyjmuje tylko 6 pacjentek. a dr Flis musi resztę tj. ok.16 kobiet i często zarywa czas, ale przyjmie wszystkie.
|
|
|
~~MAG | |
|
|
CYTAT nie rozumiem po co zabierają głos ludzie,którzy nie mają do powiedzenia nic sensownego,to że temat już był na forumnie oznacza,że tym razem nie pojawią się istotne informacje-wszystko się aktualizuje....dziękuję Paniom za poważne głosy,szczególnie za informacje o dr Adamczyku i dr Zajączkowskim.....a czy ktos wie coś na temat dr Micała i dr Świercza Świercza nie polecam!!!Fakt że wszystko było w porządku a ciąża książkowa ale na porodówce udawał że mnie nie zna nawet nie zapytał jak się po porodzie czuję. Z pewnością jakbym chodziła prywatnie inaczej by było. Polecam Zenka Zymróza zajął się mną na porodówce jakbym była jego pacjentką a gość mnie wogóle nie znał. Może oryginalny jest a Panie które do niego chodzą wiedzą o co chodzi ale ja mam o nim bardzo dobrą opinie! |
|
|
~~gaga | |
|
|
a ja polecam doktora zemana bylam u niego kilka razy a pozniej zmienilam na swiercza i mimo ze chodzilam do niego prywatnie to po porodzie nawet nie przyszedl spytac jak sie czuje
|
|
|
~~bluzeczka | |
|
|
ja polecałabym dr.Micała prowadził mi ciąże jest super w tej chwili tez chodze do niego fakt że jest spóżnialski ale dla mnie nie ma lepszego lekarza odradzałabym dr.POlski o ile można napisać doktor okropny facet raz byłam u niego ale w życiu już nie pójde nic delikatnośći słyszałam że fajny jest ale jak chodzi sie do niego prywatnie
|
|
|
|
|
|
Witam. Mam takie pytanie, który z ginekologów stalowowolskiego szpitala najczęściej (co za tym idzie pewnie najlepiej) wykonuje zabieg laparoskopowego usunięcia torbieli jajnika?
|
|
|
|
|
Zajączkowski. robi również laparoskopię w Profamilii, jest w tym bardzo dobry.
|
|
|
|
|
Ja też polacam dr Zajączkowskiego prowadził moje dwie ciąże w pierszą zaszłam dzięki leczeniu jakie zastosował (miałam PCO)jak leżałam na ginekologii zawsze się zainteresował porozmawiał. zaznaczam że nie zawsze chodziłam na wizyty do gabinetu prywatnego, czesto też do przychodni w szpitalu. wg mnie konkretny miły kompetentny wyjaśniał jak coś pytałam. i ważne to chyba by mieć lekarza który pracuje w szpitalu zawsze to już ktoś Cię zna nie jest się anonimowym.
|
|
|
|
|
CYTAT ja polecałabym dr.Micała prowadził mi ciąże jest super w tej chwili tez chodze do niego fakt że jest spóżnialski ale dla mnie nie ma lepszego lekarza odradzałabym dr.POlski o ile można napisać doktor okropny facet raz byłam u niego ale w życiu już nie pójde nic delikatnośći słyszałam że fajny jest ale jak chodzi sie do niego prywatnie Witam Ja też z całą odpowiedzialnością polecam dr Micała, to bardzo kompetentny lekarz, a przy tym bardzo miły zawsze ma czas dla pacjentki,można z Nim porozmawiać o każdej problemie i każdej sprawie. Obecnie prowadzi moją ciąże a jego pacjentką jestem od 9 lat. Nie polecam dr Adamczyka,na szczęście szybko zmieniłam lekarza. |
|
Dołączył: 18 Marz 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Także polecam Micała, byłam dość skomplikowanym przypadkiem, a dr Micał zajał się mną bardzo fachowo i nie mogę mu nic zarzucić, bardzo sympatyczny lekarz, moim zdaniem zawsze ma czas, nawet telefonicznie zeby cos dopytac.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT Zajączkowski. robi również laparoskopię w Profamilii, jest w tym bardzo dobry. " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Najlepszy lekarz to dr. Micał, same zalety...
Bardzo dobra jest dr. Drabik ktora przyjmuje w ambulatorium. Zenek jest dobry, ale zalezy jak kto lubi jego (czasem) chamskie zarty. Odradzam natomiast Lorkowska, jest bezczelna i na pytania odpowida na "odwal sie" (pomimo iz bylam u niej prywatnie). |
|
|
|
|
A kogo polecacie dla nastolatki ?
To musi być kobieta-ginekolog...../oprócz dr Lorkowskiej/ |
|
|
|
|
Dr. Drabik (kobieta) jest bardzo dobra. Przyjmuje w ambulatorium pod huta. Sympatyczna, miła. Nastolatka napewno bedzie czuc sie dobrze na wizycie.
|
|
|
|
|
Dzięki wszystkim za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
CYTAT nie rozumiem po co zabierają głos ludzie,którzy nie mają do powiedzenia nic sensownego,to że temat już był na forumnie oznacza,że tym razem nie pojawią się istotne informacje-wszystko się aktualizuje....dziękuję Paniom za poważne głosy,szczególnie za informacje o dr Adamczyku i dr Zajączkowskim.....a czy ktos wie coś na temat dr Micała i dr Świercza dr miacal chodzila do niego- czesto go niebylo, dlugo sie czeka w kolejce, na usg sie chodzi na edukacje- tez dlugo sie czeka. ale ma podejscie ejst sympatyczny nie odstrasza itd zawsze usmiechniety cos pozartuje ukloni sie i spyta jak sie czujesz- w szpitalu. |
|