|
|
|
Witam, potrzebuję by ktoś kumaty wziął mój stary rower i zrobił z niego cud maszynę. Chodzi o wyczyszczenie, nasmarowanie, naoliwienie, ustawienie, naprawę hamulców, ogólny przegląd. Kogo polecacie? Prosiłbym o namiary na kogoś w Nisku i Stalowej. Preferuję jakąś firmę bądź zakład. Oferty prywatne w ostateczności ;P Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 16 Marz 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Witam, potrzebuję by ktoś kumaty wziął mój stary rower i zrobił z niego cud maszynę. Chodzi o wyczyszczenie, nasmarowanie, naoliwienie, ustawienie, naprawę hamulców, ogólny przegląd. Kogo polecacie? Prosiłbym o namiary na kogoś w Nisku i Stalowej. Preferuję jakąś firmę bądź zakład. Oferty prywatne w ostateczności ;P Pozdrawiam. Witka podpytaj chlopakow w Rojaxie moze pomoga. |
|
|
|
|
Rojax chyba dalej robi tylko przeglądy i naprawy gwarancyjne. Idź do Tip-Topu w budynku ZBRu, a unikaj dziadka z górki.
|
|
|
|
|
Rowerka z górki to się omija szerokim łukiem. Tylko tip top w zbrze
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=43455&poile=&str=1
|
|
|
|
|
CYTAT Rowerka z górki to się omija szerokim łukiem. Tylko tip top w zbrze Jak tam trafię? Sorki, ale nie kojarzę ZBRu EDIT: znalazłem. Jeśli się nie mylę, na Okulickiego. Dzięki, uderzę tam |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
tip top, naprzeciwko A&J
|
|