Dołączył: 15 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
szukam jakiegoś miejsca lub ośrodka gdzie zrobię sobie uprawnienia na motorower tak zwany skuter.
Żeby było łatwo, a nie za tridno bo nie radzę sobie. Czekam na odpowiedzi |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
//moderowano
- nie na temat |
|
Dołączył: 15 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
//moderowano/ zubrstw - nie na temat
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że na skutery o pojemnosci do 49 ccm włącznie nie są potrzebne uprawnienia. Jest jakis próg wiekowy i tyle.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O ile kojarze to niektórzy wuefisći mają takie uprawnienia - to nie żart- gdy zlikwidowano egzaminy na karte rowerową to oni przejęli tą rolę lub przeszkoleni nauczyciele z uprawnieniami. W szkołach jazdy chyba też da się dowiedzieć.
Do 18 roku życiaq trzeba mieć kartę, po 18 dowód osobisty "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Drogi Jacku.
![]() Chciałbym Cię pochwalić za wprowadzenie i propagowanie nowej,świeckiej tradycji na tym Forum. ![]() Moderowanie wpisów może być stresujące.Dobry obyczaj każe cenzorowi podpisać się pod swym dziełem. ![]() Jeżeli jednak taki wpis usunie się całkiem ,problem znika. ![]() Na podstawie osobistych doświadczeń,śmiem wysunąć hipotezę iż portal jest założony na jednym z białoruskich serwerów, a duch Dzierżyńskiego jest jego patronem. ![]() Nie wiem czy to Ty jesteś tym który za tym stoi,ale na Twoje ręce składam gratulacje/kondolencje(niepotrzebne skreślić). ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 25 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
przejdz sie na komende tam mozna podobno wyrobic karte motorowerowa ale najpierw bedziesz musial przejsc test, albo jak chodzisz do gimnazjum to jak chcesz robic w szkkole to w gimnazjum ale dlugo sie robi
|
|