|
|
|
Gdzie w stalowej najtaniej kupi tłumik samochodowy do osobówki? musze kupić do dwóch aut wiec roznica cenowa zaczyna miec znaczenie ;)
nie wiem czy szukac bo stalowej czy odrazu na allegro zamowic |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja ostatnio zwiedzałem sklepy z tłumikami i najtaniej znalazłem na Ozecie za stacją bp wulkanizacja tam jest kupiłem 92pln taniej niż w sklepie w Stalowej
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
zalezy jakiego tlumika szukasz, nie mozna porownywac ceny tlumika patrzac tylko na to ze jest on do konkretnego auta np forda mondeo. Zadzwonisz do ekspresu powiedza ci np. 150zl, w crafcie 120zl a na allegro z wysylka 60zl ktory wezmiesz? ten z all? sypnie sie pewnie po 2 dniach (mialem tak wiec wiem co mowie). Jesli chcesz kupic tlumik to zadzwon zapytaj o cene i marke/firme tlumika, pozniej zadzwon do innego sklepu i tez zapytaj o ten sam tlumik tej samej firmy na koncu sprawdz ceny na allegro i wyjdzie ci ze zaoszczedzisz gora 10zl a u nas w sklepie biorac dwa utargujesz wiecej. Wszystko zalezy od tego jaki tlumik chcesz kupic.
Co do sklepow w stw sprawdz w: Autoexpress AutoArt AutoCraft |
|
|
|
|
Sprawdź w dapolu też a i tak weź ten z najgrubszej i najlepszej stali
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a ja polecam sklep ,,AUTO-DAN,, w Rozwadowie naprzeciwko totolotka 15 8440127
|
|
|
|
|
z allegro se daj spokój nieduża różnica chyba ze szukaj do malucha w Rozwadowie tez słyszałem ze ma niedrogo ale kolo kebaba i n agatowe jest jakiś młody chłopak co robi tłumiki i niby ma dobre ceny wybieram się do niego bo tez czeka mnie wymiana
|
|
|
|
|
Polecam CAR-SYSTEM między Stalowa, a Niskiem ceny zbliżone co w internecie.
|
|
|
|
|
CRAFT
|
|
|
|
|
Jest hurtownia Inter Cars na Przemysłowej obok Mrówki -
podjedz zapytaj wiem że mają firmowe Bosal,Walker ale tańsze też ... |
|
|
|
|
Mandaryn porównywałeś ceny w inter carsie?
Rabat dla klubu mam dosyć spory i nawet z nim kupuje gdzie indziej bez rabatu. Cena bazowa jest żartem tylko po to by dawać 30-40% rabatu "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Szanowny Zarządzie,
rabatem to można nabijać klienta na WZ ze sklepów -jak robią u mechanika ... mnie interesuje cena końcowa jaką mam zapłacić -- bo o rabatach to wiesz dla znajomego : - 30 % + 50 % za znajomość tak aby wyszło po całości dobrze a wycenić kosmos i dać rabat to lipa chyba wg. mnie |
|
|
|
|
Ty chyba nie rozumiesz. Polecam katalog online inter carsu.
Masz tam cene z kosmosu. Bo byle zakładowi proponują rabat. Mam rabat klubowy ponad 30%, a i tak częsci są droższe niż w dapolu. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Detal detalowi nie równy jest w różnych hurtowaniach,
więc i rabaty też tłumaczę ci że ważna jest cena końcowa a nie jakieś tam rabaty- a co do dakolu jak chcesz kupić płóciennika tłumik i być uhahany z ceny to musisz tam pojechać i kupić jest to ich produkt flagowy --- no ale jak w życiu jeden chce cenę a drugi jakość .... |
|
|
|
|
a wiesz że w dapolu na zamówienie ściągają tłumiki lepszej jakości??
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
aaa rewelacja tylko kto czeka na coś ma być na już
a te lepsze to chyba Ad- brend lub Optima ... |
|
|
|
|
A próbowałeś kupić przez internet? Ja ostatnio kupiłem części do swojego samochodu w dobrej cenie na stronie eurojapancars.pl Polecam!
|
|