|
|
|
ja w temacie,
szukam dobrego stomatologa, który przyjmuje w ramach nfz kogo mozecie polecic? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzizas, poszukaj na forum tam jest masa takich tematow .....
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
no właśnie nie ma
jest ogolnie o dentystach (gdzie polecani są dentyści leczący prywatnie) albo o takich dla dzieci albo o chirurgach do usuwania 8-mek. a ja potrzebuję zwykłego, dobrego dentysty, który sprawdzi i ewentualnie wyleczy mi zęby na nfz. |
|
|
|
|
mik8 zajrzyj na edukację albo do Pani stomatolog Zielińskiej albo Kwiatkowskiej,obie przyjmują na przemian w tym samym gabinecie,co prawda czeka sie półtora miesiąc na wizyte,ale ja jestem zadowolona z ich usług.Jedyny minus jak chcesz mieć białą plombę musisz dać 50zł,nawet do ubytków z przodu,co powinno być refundowane,no ale nie ma nic za nic.
|
|
|
|
|
Już to kiedyś pisałem. "Na NFZ" przyjmuje prawie każdy dentysta, a w skład bezpłatnej usługi można dostać: kontrolę stanu uzębienia, wywiercenie dziury i jej zatrucie oraz zwykłą miękką szarą plombę, ale to już nie wszyscy dentyści mają bo taka plomba nie ma najmniejszego sensu, no chyba, że liczymy się z tym, że ktoś nam niedługo tego zęba wybije
Mamy 21 wiek i jedyną plomba, która ma jaki kolwiek sens to białe, światłoutwardzalne, a te nigdy nie będą na NFZ. Zresztą tu wystarczy pomyśleć logicznie, że jeżeli jakiś dentysta dawałby super plomby za free to nikt by nie chodził do tych gdzie trzeba płacić, a tu niestety wystarczy podzwonić po stomatologach, że u większości z dnia na dzień się nie zapiszesz bo są kolejki i te parę dni trzeba odczekać. Poza tym nawet znieczulenie nie zawsze bywa refundowane. |
|
|
|
|
w Rozwadowie w przychodni niedaleko planety przyjmuje Alina-Dąbal tylko tak jak piszą inni słaba plomba czarna free za resztę dopłacasz ale masz super
|
|
|
|
|
ja jezdzilam do jakiejs starej przychodni chyba na poniatowskiego nie pamietam ulicy dobrze. dentystka wolak i jakas na r... starsze babki bardzo mile i wesole ale gabinet masakra sredniowiecze. brak higieny az razil po oczach. zaplacilam malo. zeby borowane w tepie ekspresowym. bez znieczulenia a i tak nie czulam nic o dziwo. ( teraz juz wiem ze sie nawet nie dowiercily do konkretnej dziury) plomby oczywiscie szlag trafil po 2 miesiach. teraz chodze do anny potockiej. nie jedt droga ale bardzo dokladna. poprawia po tamtych. w sumie gdyby te babeczki mialy gdzies prywatny gabinet to pewnie robily by konkretna robote. bo by im zalezalo a na nfz to tak na odpie.....ol.
Z miłością jest jak z masłem, od czasu do czasu trochę chłodu utrzymuje ją w świeżości (M. Achard) |
|
|
|
|
A ja leczę zęby w przych. na Popiełuszki2,na NFZ bo mnie nie stac na płacenie.Tam wiem,że zrobią dobrze ,bo chodzę 20 lat i mam zęby.Poza tym gabinety nówka,pomoce eleganckie,ładne,a nie jak gdzie indziej, same dentystki tyrają jak niewolnice i nie sprzątają na bieżąco.Oprócz leczenia przyjmują najlepsi chirurdzy dentystyczni.A więc nie reklamujcie się sami.
|
|
|
|
|
bravo , bravo i jeszcze raz brawo!
nie tak dawno w mediach podawano , ze największe spustoszenia w "kłapaczach" poczynili ci co je naprawiają. prym wiodą pasty z fluorem!!!tak szeroko przecież reklamowane... najpierw nalezy popsuć , aby potem robic było co. pozdrawiam naprawiaczy kłapaczy |
|
|
|
|
a co powiecie o Pani dentystce Potasz?
|
|
|
|
|
mik8 dobry dentysta Anna Bojarczuk-Smolińska wiem, że przyjmuje prywatnie (rozsądne ceny na każdą kieszeń i fachowość) nie wiem czy przyjume na NFZ ale wydaje mi się że tak. Tu masz nr tel. zadzwoń i zapytaj 502105862. Ja od dawna leczę zęby u Pani Anny i jestem bardzo zadowolona po wcześniejszych koszmarach u innych dentystów.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
Czy ma ktoś namiary na dobrego dentyste, który przyjąłby mnie po 18-tej?
|
|
|
|
|
Po 18 jest wiele gabinetów jeszcze otwartych ale niestety prywatnych, jednak ja jestem tego zdania jeśli chcesz mieć dobrze zrobione to niestety musisz za to zapłacić. Ja polecam Dentes profesjonalnie szybko, nowocześnie i co najważniejsze bez bólu
|
|
|
|
|
ja polecam paniią marte chmielewską za kinem ballada naprzeciwko optyka
... |
|
|
|
|
kropek wiem powtarzam się ale naprawdę polecam pani A. Bojarczuk Smolińska 502105862 przyjmie Cię nawet "z ulicy", nawet z bolącym zębem, w godzinach kiedy Tobie pasuje. Dentysta z powołania.
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
a ja polecam E-DENT kolo Carrefoura przyjmuje tam Pani stomatolog na fundusz i prywatnie bylam tam miesiac temu i leczylam zeby na fundusz bylo ok
|
|
|
|
|
CYTAT kropek wiem powtarzam się ale naprawdę polecam pani A. Bojarczuk Smolińska 502105862 przyjmie Cię nawet \"z ulicy\", nawet z bolącym zębem, w godzinach kiedy Tobie pasuje. Dentysta z powołania. Betty, są dwie dentystki o tym nazwisku,Anna i Maryla, byłem kiedys u dr. Smolińskiej i byłem zadowolony tylko nie wiem u której byłem. Kobieta 40-50lat przyjmuje w domu jakoś na piętrze, jak dobrze kojarze. Która to? Sprawdzałem na googlach ale obie mają gabinety w tej samej okolicy i nie moge rozczaić, a byłem ładnych pare lat temu i nie pamiętam dokładnie gdzie był gabinet, wiem że w domkach koło cmentarza. |
|
|
|
|
Ale nikt z tak reklamowanych nie znieczula gazem rozweselającym na życzenie klienta- a to już standard w dużych miastach, tu wieś
|
|
|
|
|
Leon jesteś. Miałem robionego implanta w lublinie w gazie, gaz przestawał działac, podkręcali ile się dało, opary dochodzily do dentysty i zmieniali się. Fajna zabawa ten gaz, gorzej jak ktoś ma mocny łeb.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Dentes ma gaz rozweselający, ale być może tylko dla dzieci.
|
|
|
|
|
Ujda na Harcerskiej
Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
|
|
A co powiecie o dentyście Adamie Busch? Dobry jest? Aha i czy dobrze robi? Znajomy mi go polecił, ale chcę jeszcze zasięgnąć opinii.
|
|
|
|
|
Arcymag tak tak masz rację są dwie o tym samym nazwisku. Ja chodzę do tej, która przyjmuje na plebanii kościoła Trójcy (pod cmentarzem) na 1 piętrze. Łatwo trafić bo jest duża tablica reklamowa przy kościele a jak już wejdziesz na plebanię to strzałki, gdzie iść.
|
|
|
|
Edyta Szwedo Bielak, przyjmuje na porebach, niedaleko szkoly 12, a konkretnie na przeciwko orlika
|
|
|
|
|
ponawiam pytanie odnośnie dentysty Busch. nikt z Was go nie zna??
|
|