|
![]() |
|
Kultowe auta. Są takie.
Uaz. Gaz 69. Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser. etc. ... To są auta kultowe. To są samochody, które mimo wieku coś sobą prezentują. A niektóre, mogą nawet względnie cieszyć oko. A Golf II ? Co on sobą prezentuje ? To jest przykład szmelcu. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Kultowe auta. Są takie. Uaz. Gaz 69. Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser. etc. ... To są auta kultowe. To są samochody, które mimo wieku coś sobą prezentują. A niektóre, mogą nawet względnie cieszyć oko. A Golf II ? Co on sobą prezentuje ? To jest przykład szmelcu. ok, to moze tak napisz mi, dlaczego mitsubishi pajero jest wg ciebie kultowy? :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wymienione bajery nie są mi wcale potrzebne. To nie bajery, to współczesne minimum, które odróżnia auto od wozu drabiniastego. Halooo... obudź się kolego, jesteśmy w 21 wieku. Jak chcesz solidnej konstrukcji i nic nie potrzebujesz to spoko, zrobię dla Ciebie takie auto. Pospawam parę rurek, wrzucę starego 3 litrowego, głośnego diesla od 20 letniego Merca. Będziesz mieć swoje wymarzone auto ![]() Wiesz, nie obraź się, ale takie argumenty co podajesz świadczą o tym, że nie bardzo masz pojęcie o tym o czym piszesz. Byłem kiedyś świadkiem jak koleś wybierał w pewnym komisie Grande Punto, jedno miało klimę, a drugie nie. Wolał to bez klimy bo mniej do psucia jest ![]() Idąc tym tropem polecam rower, przecież nie masz wymagań, ma się nie psuć tylko... |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Kultowe auta. Są takie. Uaz. Gaz 69. Mitsubishi Pajero, Toyota Land Cruiser. etc. ... To są auta kultowe. To są samochody, które mimo wieku coś sobą prezentują. A niektóre, mogą nawet względnie cieszyć oko. A Golf II ? Co on sobą prezentuje ? To jest przykład szmelcu. Kolego mylisz pojęcia. Kultowy to jest jeep Willys, Wrangler, Patrol y60 i gaz. Reszta to po prostu auta użyteczne. W przeciwieństwie do ciebie często jeżdze w terenie i siedze w światku terenówek i mocno mylisz pojęcia "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Idąc tym tropem polecam rower, przecież nie masz wymagań, ma się nie psuć tylko... Ale bez przerzutek i amortyzatorów - bo przecież się mogą zepsuć ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To nie bajery, to współczesne minimum, które odróżnia auto od wozu drabiniastego. Halooo... obudź się kolego, jesteśmy w 21 wieku. Jak chcesz solidnej konstrukcji i nic nie potrzebujesz to spoko, zrobię dla Ciebie takie auto. Pospawam parę rurek, wrzucę starego 3 litrowego, głośnego diesla od 20 letniego Merca. Będziesz mieć swoje wymarzone auto ![]() Wiesz, nie obraź się, ale takie argumenty co podajesz świadczą o tym, że nie bardzo masz pojęcie o tym o czym piszesz. Byłem kiedyś świadkiem jak koleś wybierał w pewnym komisie Grande Punto, jedno miało klimę, a drugie nie. Wolał to bez klimy bo mniej do psucia jest ![]() Idąc tym tropem polecam rower, przecież nie masz wymagań, ma się nie psuć tylko... Słuchaj nie potrzebuje samochodu aby się przy nim brandzlować. Nie bardzo mam pojecie o czym pisze ? pisze na podstawie swoich doświadczeń. Miałem przyjemność przemieszczania się drogimi samochodami jak np: GL 450 , jest luksus ale nie stać mnie na taki samochód i na jego utrzymanie a i to nie segment omawianego samochodu ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Słuchaj nie potrzebuje samochodu aby się przy nim brandzlować. Rower. Ew. jakiś wóz konny. Ale z drewnianymi kołami czasem były problemy ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Słuchaj nie potrzebuje samochodu aby się przy nim brandzlować. Rower. Ew. jakiś wóz konny. Ale z drewnianymi kołami czasem były problemy ![]() Nie było żadnych problemów bo nie było klucza dynanometrycznego. Nikt z usterkami nie jeżdził 100 km od swojego miejsca zamieszkania. Widzisz jakie piękne czasy były ![]() |
|
|
![]() |
|
co just kultowego w tym pajero, odpiszesz? :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
http://moto.wp.pl/kat,73756,title,Najlepszy-samochod-XX-wieku,wid,13044140,wiadomosc.html?ticaid=1e90c
|
|
|
![]() |
|
Ifel, to jak inni wklejają linki to ja też wkleje do poczytania:
Król Dakaru Zresztą nie porównujmy trzech diamentów do auta dla ludu ![]() |
|
|
![]() |
|
chlopcy, ile wy macie lat? 8-9 ? zachwujecie sie jak gowniarzyki przy resorakach. ja mam lepszego, ja mam drozszego a ja jechalem jeepem kiedys, a moj tata ma dwa jeepy. nie jestescie facetami z klasa dyskutujac na poziomie przedszkolakow. Jacku moglbys mi powiedziec czego jeszcze w zyciu nie robiles? albo wskazac jakas dziedzine na ktorej sie nie znasz?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT chlopcy, ile wy macie lat? 8-9 ? zachwujecie sie jak gowniarzyki przy resorakach. ja mam lepszego, ja mam drozszego a ja jechalem jeepem kiedys, a moj tata ma dwa jeepy. nie jestescie facetami z klasa dyskutujac na poziomie przedszkolakow. Jacku moglbys mi powiedziec czego jeszcze w zyciu nie robiles? albo wskazac jakas dziedzine na ktorej sie nie znasz? Zawsze możesz wyjść i zamknąć drzwi za sobą ![]() |
|
|
![]() |
|
toniesz? powiedz mi ile ma wspolnego auto rajdowe z autem cywilnym? :] przeciez to sa fabryczne teamy i nowe konstrukcje :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("ifeelgood") co just kultowego w tym pajero,odpiszesz? :] Być może,każda panienka na takie coś leci,fakt o którym nie wiedziałeś zapewne,a kultowy bo gośc uważa,że niemieckie są dobre, a japońskie najlepsze.... ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
znaczek na masce ma taki sam
![]() a wogóle co to zanczy kultowe auto? od tego trzeba zacząć temat ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT chlopcy, ile wy macie lat? 8-9 ? zachwujecie sie jak gowniarzyki przy resorakach. ja mam lepszego, ja mam drozszego a ja jechalem jeepem kiedys, a moj tata ma dwa jeepy. nie jestescie facetami z klasa dyskutujac na poziomie przedszkolakow. Jacku moglbys mi powiedziec czego jeszcze w zyciu nie robiles? albo wskazac jakas dziedzine na ktorej sie nie znasz? Zawsze możesz wyjść i zamknąć drzwi za sobą ![]() +1, nie pasuje, nie wchodz i nie czytaj :] tym bardziej, ze nie masz o tym pojecia, btw o cenie jeszcze nie wspomnial iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jacku moglbys mi powiedziec czego jeszcze w zyciu nie robiles? albo wskazac jakas dziedzine na ktorej sie nie znasz? Nie znam się wogóle na motocyklach, samolotach i niektóych gałęziach przemysłu ![]() "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("Betty30") nie jestescie facetami z klasa dyskutujac na poziomie przedszkolakow.Jacku moglbys mi powiedziec czego jeszcze w zyciu nie robiles? albo wskazac jakas dziedzine na ktorej sie nie znasz? Samochody,motocykle,cieżarówki,autobusy,opłaty,autostrady => to tematy bardzo ważne dla każdego macho/człowieka,bo to jest strasznie męskie... ![]() Szukasz faceta z klasą do rozmowy/dyskusji o samochodach jeżeli odpowiednio podejdziesz do tematu,napewno znajdziesz... ![]() Twoje wejście z klasą do tematu... ![]() CYTAT ("Jacek") Nie znam się wogóle na motocyklach,samolotach i niektóych gałęziach przemysłu ![]() Ciężko w to uwierzyć - podobno człowiek uczy się całe życie,więc jeszcze wszystko przed Tobą... ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Motocykli nie lubie po prostu, aczkolwiek na stare lata marzy mi się harley. Samoloty sa nie dla mnie kiedyś wygrałem loty w aeroklubie i jednak jestem na nie, wole klatke bezpieczeństwa w aucie niz ciasną klitke kilkaset metrów nad ziemią
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Motocykli nie lubie po prostu, aczkolwiek na stare lata marzy mi się harley. Samoloty sa nie dla mnie kiedyś wygrałem loty w aeroklubie i jednak jestem na nie, wole klatke bezpieczeństwa w aucie niz ciasną klitke kilkaset metrów nad ziemią Gdzie są moderatorzy ![]() |
|
|
![]() |
|
EEE dobry Ot nie jest zły.
Gdyby nie tygrysek byłoby nudno "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Jedna z lepszych polskich produkcji [Komedia obycz] Kogel-mogel.
Mój ulubiony fragment filmu - niejaka Katarzyna Solska,rzec by można,odrzuca zaręczyny z bogatym/obszarnikiem sąsiadem Kolasą,mimo iż ma WSK_ę,woli za to faceta z Choldswagenem [Volkswagenem],każdy kto pamięta ten fragment z filmu wie o co chodzi... ![]() A jakie to auto miało przygody... ![]() Niesamowity film ![]() Polecam obejrzeć,w sam raz dla ciebie Betty30... ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Mogę się mylić ale Kolasa miał chyba MZkę
![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|