Dołączył: 15 Paź 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam,chciałam zapytać czy był ktoś może na "augiencji" u naszego prezydenta Stalowej Woli.Szykuję sie do niego w pewnej sprawie dotyczącej całego osiedla,chciałabym wiedzieć czy jest on normalny w rozmowie czy pyskaty tak jak ja?:
![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
Zanim się do Niego wybierzesz naucz się najpierw nazwiska Pana Prezydenta
![]() Nie ma nic dobrego w wojnie, z wyjątkiem jej końca - Abraham Lincoln. |
|
|
![]() |
|
o no tak pomyłka hiihih
![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 9 Gru 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
I co to jest augiencja?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT I co to jest augiencja? ![]() żartobliwie ujęta "audiencja" czyli prywatnie lub publiczne spotkanie ![]() ![]() dżizes nie ważne dawac mi opinie na jego temat ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
"DZIZAS" DZIEWCZYNO ZOSTAN LEPIEJ W DOMU
|
|
|
![]() |
|
CYTAT \"DZIZAS\" DZIEWCZYNO ZOSTAN LEPIEJ W DOMU wyluzuj dziewczyno ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT o no tak pomyłka hiihih ![]() podobno trzeba klęknąć i pocałować w magiczny pierścień aaaa nie.... pomyliłem, to chyba biskupa tak się wita ![]() |
|
|
![]() |
|
jak będziesz błyskać jak tu na forum to faktycznie lepiej tam nie idź...
to bardzo konkretny i fajny gość , miałem przyjemność spotkać się z nim kilka razy, ale z terminami trzeba uzbroić się w cierpliwość |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś z zarządu SM morze poprawić błędnie wpisane w tytule nazwisko Prezydenta.
To wygląda i brzmi tak jakby zamiast szkło mówić i pisać śkło. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
kosmal3006 dobre
![]() ![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
CYTAT kosmal3006 dobre ![]() ![]() Jakby co to nie mam do Ciebie pretensji bo każdy się może pomylić a i takie nazwisko jak Ślezak też istnieje. "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Konkretny koleś, idzie się spotkać i porozmawiać ale trzeba być cierpliwym. Mi dwa razy przenosili spotkanie, raz jakaś komisja, raz spotkanie w sprawie strefy i wiadomo że to było ważniejsze, za każdym razem przeprosiny i ustalenie pory dobrej dla obydwu stron.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
dziękuję
![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
myślę , że ważny jest strój , no wiesz , tak że warto , warto noo...
aa i najważniejsze staraj się unikać kontaktu wzrokowego..dawno temu w chinach w prowincji Piung mieszkał pewien mandaryn z dynastii... luu |
|
|
![]() |
|
kosmal3006 racja można się pomyliś tylko zauważ,że Prezydent to nie szary człowiek, jakiś pan x tylko osoba publiczna na dodatek nie od wczoraj urzędująca w magistracie. Co więcej to nie jedyna pomyłka pisarska w tym poście. No ale racja pomylić się może każdy.
p.s też nic nie mam do Ciebie ![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa ![]() No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam ![]() "Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa ![]() No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam ![]() Kosmal,bidulo.... ![]() Pomyliłeś ze sobą dwie"laski"to o lasce chodził będziesz. ![]() To niewybaczalny faux pas... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
kosmal3006 luzik
![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
![]() |
|
bardzo konkretny i jak coś obieca to słowa dotrzyma
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A to dobre!!! piszę o pomyłkach a sam pomyliłem Ciebie Betty z Kasią868686 - jakieś macie takie awatary w podobnych barwach, no wiesz... i tu i tu fajna laska i się człowiekowi obraz rozmywa ![]() No więc do Ciebie Kasiu868686 też nic nie mam ![]() Betty pali fajki ja rzuciłam ![]() ![]() ![]() ![]() mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
![]() |
|
CYTAT podobno trzeba klęknąć i pocałować w magiczny pierścień aaaa nie.... pomyliłem, to chyba biskupa tak się wita ![]() Popatrz Ty się, to tak się to teraz nazywa. Kiedyś inne określenia były... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kasia868686 Betty nie pali fajek
![]() ![]() ![]() >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|