|
|
|
czy ma ktos kontakt do osoby, ktora potrafiłaby udzielic kilku lekcji gry w tenisa ziemnego osobie dorosłej na poziomie raczej podstawowym (ale nie od zera). Najbardziej chcialabym pograc z profesjonalnym trenerem (niestety Pan T. Sobczyk ma mnóstwo zajec z dziecmi szkolnymi)
kogo mozecie polecic ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam Dawida,bylego zawodnika. Jest naprawde dobry.Trenowal przez 13 lat i byl w czołówce polski w tenisie ziemnym. Wiec napewno sie czegos nauczysz i dobrze pograsz.Polecam Wiesław, szef kawiarenki tenisowej MKT. Podaje Ci kontakt tel:665616660.
Pozdrawiam i zycze przyjemnej gry. |
|
|
|
|
Dawid jaka reklama !
Też polecę Panu Dawida! Bardzo fajnie gra |
|
|
|
|
nikt wiecej nie ma namiarów ?
a moze ktos ma ochotę poodbijac ? |
|
|
|
|
Ja słyszałem, że jest taki młody koleś o imieniu Jakub, ale nie wiem jak nazwisko. Podobno bardzo dobrze gra i ogólnie jest dobrym trenerem i miłym człowiekiem. Jak bardzo ni na tym zależy, to mogę skołować namiary ale wyłącznie na PRIV.
|
|
|
|
|
Jeżeli chcesz sie dowiedziec z kim warto pograc najlepiej przyjdz na korty przy ulicy Skoczynskiego , wejdz do kawiarenki i wszystkiego sie dowiesz ,pytac o vita i nie sluchac zadnych oszołomów co nie znają sie na rzeczy ... pozdrawiamy i zapraszamy , naprawde warto.
|
|