| 

|

| 
    |
| 

Czy macie dziś od 15 problemy z siecią Heyah? 
        Nie można nigdzie zadzwonić ani dodzwonić się do numeru tej sieci. Ciekaw jestem, czy dotknęło to tylko niektórych numerów czy wszystkich w tej sieci? W Tarnobrzegu to samo: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=329&w=90391343&v=2&s=0  | 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~aska | |

| 
    |
| 

Era cos majstruje przy nadajnikach widzialam ich rano w windzie w mostostalu i cos rozmawiali ze jeszcze na Hutnicza i na elektrowni ustawic musza 

| 
    |
| 

| 

| ~~Policmeister | |

| 
    |
| 

Era padła. Właściwie dobrze. Przynajmniej maniacy GSM odpoczną i przestaną wytwarzać elektrosmog w atmosferze.  

| 
    |
| 

| 

| ~~xxx | |

| 
    |
| 

tez mialem problem z era i heyah, dostep do sieci zabroniony

| 
    |
| 

| 

| ~~hate eternal | |

| 
    |
| 

i macie swoje kapitalizmy! Za dawnych czasow, telefony to dzialaly non-stop, teraz Tusk, kapitalizm i dzika prywatyzacja powoduja zaniki pradu, sieci komorkowych i przyrostu naturalnego!@

| 
    |
| 

| 

| ~~Policmeister | |

| 
    |
| 

Jasne, szczególnie podczas stanu wojennego.  
        ![]() Kilka godzin oddechu przyda się maniakom.  | 
    |
| 

| 

| ~~douk | |

| 
    |
| 

Caly nasz region padl na kilka godzin. Byla jakas awaria.

| 
    |
| 

| 

| ~~Policmeister | |

| 
    |
| 

Albo modernizacja.  
          Nikt nie będzie pracował przy włączonych BTS-ach - to łamanie praw człowieka.
       | 
    |
| 

| 

| ~~Simplusowiec | |

| 
    |
| 

nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi  

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi  ![]() Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto.  | 
    |
| ~~lkjlkj | |

| 
    |
| 

W dojczland nie maja? To moze na wschod trzeba jechac?

| 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT W dojczland nie maja? To moze na wschod trzeba jechac? Jestem tutaj i tu mi potrzebny telefon, jak jestem tam, to mam numer niemiecki. Roaming jest nadal drogi. A dla twojej złośliwości i zarazem głupoty dodam, że Era jest jak najbardziej niemiecka, na bazie T-Mobile.  | 
    |
| ~~Simplusowiec | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi  ![]() Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. i tak dzwonisz po całej UE? ja dzwonię po kraju i mam 5 gr/min a jak chcę żeby zadzwonił do mnie ktoś z UE to mu puszczam biedaka bo z komórki w UE połączenie do komórki w Polsce kosztuje parę-paręnaście centów (zależnie od kraju) więc nawet na nasze pieniądze taniej niż te 44 gr Heyahowe  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT i tak dzwonisz po całej UE? ja dzwonię po kraju i mam 5 gr/min a jak chcę żeby zadzwonił do mnie ktoś z UE to mu puszczam biedaka bo z komórki w UE połączenie do komórki w Polsce kosztuje parę-paręnaście centów (zależnie od kraju) więc nawet na nasze pieniądze taniej niż te 44 gr Heyahowe Dzieciaki mogą sobie sygnały puszczać. Jeśli ja dzwonię w sprawach poważnych to nie mogę sobie sygnałków puszczać, tylko muszę sam dzwonić. Telefon służy nie tylko do pogaduszek towarzyskich. A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu.  | 
    |
| ~~prepaid | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT nie od dziś wiadomo że Era to jeden wielki syf. PLAY rządzi  ![]() Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. 44 gr/min to znacznie przepłacasz kolego, nawet tuBiedronka ma 33 gr/min  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Plus dlabiznesu | |

| 
    |
| 

CYTAT Dzieciaki mogą sobie sygnały puszczać. Jeśli ja dzwonię w sprawach poważnych to nie mogę sobie sygnałków puszczać, tylko muszę sam dzwonić. Telefon służy nie tylko do pogaduszek towarzyskich.  A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu. a ja jestem prawdziwym byznesmenem i korzystam w swoim telefonie z VoIP-a i płacę za minutę do UE parę groszy. a po Polsce dzwonię w ramach abonamentu tak samo po parę groszy /minutę ale już normalnie via GSM.  
       | 
    |
| 

| 

| ~~Play Online | |

| 
    |
| 

CYTAT A sieć play, czyli P4, wcale nie ma takiej różowej oferty. Dodam tutaj, że połączenia wykonywane do tej sieci są o wiele droższe, niż gdzie indziej. Sieć nie ma własnej infrastruktury GSM i musi korzystać z roamingu wewnętrznego w Polkomtelu.  owszem, sieć P4 dopiero rozwija swoją sieć GSM, ale nadajników klasy nodeB (czyli UMTS - dla niewtajemniczonych) - którą też rozwija w szybkim tempie, ma więcej niż Plus, Era czy Orange gwoli wyjaśnienia zaczęli je stawiać dopiero dwa lata temu, podczas gdy pozostała trójca walczy z tym tematem już od lat  | 
    |
| 

| 

| ~~WszechPolak | |

| 
    |
| 

CYTAT Jestem tutaj i tu mi potrzebny telefon, jak jestem tam, to mam numer niemiecki. Roaming jest nadal drogi. A dla twojej złośliwości i zarazem głupoty dodam, że Era jest jak najbardziej niemiecka, na bazie T-Mobile. nie wstyd ci korzystać z niemieckiej sieci komórkowej?  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT nie wstyd ci korzystać z niemieckiej sieci komórkowej?  W biznesie nie ma sentymentów kolego. Jeśli coś jest dobre a zarazem tańsze to może być i ruskie, żydowskie czy brazylijskie. Do tej pory miałem Plusa, ze względu na dobry zasięg, ale w obecnej sytuacji nie chcę wiązać się nową umową, gdyż w tym roku opuszczam kraj na stałe, więc wybrałem najtańszą ofertę pre paid.  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Osz ty kapitalisto jeden! Nie dosyc, ze zdradzasz ojczyzne, to jeszcze oszukujesz korzystajac z naszych przywilejow uciekajac pieniedzmi do Niemiec!

К сожалению для российских, но я использую Google переводчик.  | 
    |
| ~~FRANKI | |

| 
    |
| 

CYTAT [cytat] Tylko znajdź mi sieć, w której rozmowy po całej UE, niezależnie czy komórka czy stacjonarny, kosztują 0,44 zł brutto. ale na komorki chyba inna cena sprawdzales?dzwoniles do kogos na kom za granice i placiles 44grosze?ja myslalem ze tylko stacjonarne po 44gr za granice?!  
       | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

CYTAT ale na komorki chyba inna cena sprawdzales?dzwoniles do kogos na kom za granice i placiles 44grosze?ja myslalem ze tylko stacjonarne po 44gr za granice?!nie wiem Na komórki też. Sprawdzone.  | 
    |