|
|
|
Hej co myslicie o piosence zespolu IRA pt: "Ona i on" na pierwszy taniec?? Mial ktos?
http://www.youtu(...)18c8shWI Dzieki za opinie |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Temat już był poszukaj na forum a masz juz wybrane kolorowe dodatki , buty, lokal,opłacony przedślubek ?
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
nie bardzo wiem co to jest przedslubek
A co do dodatkow, lokalu itp to owszem, powoli wszystko pozalatwiane |
|
|
|
|
ni ebardzo pasuje ... mi sie wydaje ze spiewaja o starszym malzenstwie juz ,,,fajna jest piosenka zespołu duet bojan "życ bez ciebie nie moge"
|
|
|
|
|
Uważajcie z tą pierwszą piosenką. Mnie jedna osoba, obeznana w temacie zaproponowała piosenkę, piękną, pasującą, bo to walc, w sumie jedną z moich ulubionych, ale totalną porażkę jak na pierwszy taniec. Chodzi o piosenkę Sam Brown pt. STOP. Podejrzewam, że ktoś już gdzieś się połakomił na ten utwór. Ja na szczęście od razu zaooponowałem Dla wyjaśnienia wklejam tłumaczenie tekstu tej pięknej piosenki.
Stop - Sam Brown Wszystko to co mam, to wszystko to co mi dałeś Nigdy nie martwiłeś się że stanę się od Ciebie zależna Dałam Ci całą miłość jaką miałam w sobie Teraz odkryłam że kłamiesz i nie mogę uwierzyć że to prawda Oplecionego jej rękoma widziałam Cię po drugiej stronie ulicy I nie umiem nie zastanawiać się czy ona wie co się dzieje Mówisz o miłości ale nie wiesz jak to jest kiedy zdasz sobie sprawę, że nie jesteś tą jedyną Oh lepiej przestań zanim rozerwiesz mnie całą na strzępy lepiej przestań zanim odejdziesz łamiąc mi serce ohh lepiej przestań Raz za razem próbowałam odejść Ale to nie łatwe kiedy twoja dusza rozdarta jest na dwoje więc po prostu rezygnuję z tego każdego dnia teraz wszystko co mogę to zostawić to Tobie Oh lepiej przestań zanim rozerwiesz mnie całą na strzępy lepiej przestań zanim odejdziesz łamiąc mi serce ohh lepiej przestań Przestań jeśli mnie kochasz (zapamiętasz) Teraz masz czas żeby żałować (Teraz i zawsze) Nie uwierzę że mnie od tak zostawisz Oh lepiej przestań zanim rozerwiesz mnie całą na strzępy lepiej przestań zanim odejdziesz łamiąc mi serce ohh lepiej przestań |
|
|
|
|
CYTAT bo to walc, w sumie jedną z moich ulubionych, ale totalną porażkę jak na pierwszy taniec. Chodzi o piosenkę Sam Brown pt. STOP. Jak to jest walc, to ja jestem Elvis Presley. |
|
|
|
|
CYTAT Jak to jest walc, to ja jestem Elvis Presley. Dziś takich co uważają się za Elvisa się leczy, także masz jakąś szansę jeszcze Posłuchaj piosenki i obejrzyj klip. Pozdrawiam. |
|