|
|
|
Chciałabym się dowiedzieć jak jest u was czy marzniecie w domach? Ja mieszkam na 4 piętrze to mam na pewno cieplej niż na parterze ale i tak na termometrze mam 18.8 stopni. Jak jest u was ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nie wiem ile rano miałem stopni, ale nie było mi zimno
|
|
|
|
|
22,9 jak nas w mieszkaniu nie ma 23,5 jak gotujemy - dane z wczoraj. 2 piętro, blok ocieplony, dobre okna
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest a mąż w pracy ciągle no,nie ma kto ogrzać . Temp. w takie ponure dni 22stopnie ;/
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest a mąż w pracy ciągle no,nie ma kto ogrzać . Temp. w takie ponure dni 22stopnie ;/ 21 - 22 stopnie to idealna temperatura. Zwiększ domowe obowiązki - nie będzię Ci zimno |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no u mnie parter, blok-stare budownictwo ,ale zimno mi jest a mąż w pracy ciągle no,nie ma kto ogrzać . Temp. w takie ponure dni 22stopnie ;/ 21 - 22 stopnie to idealna temperatura. Zwiększ domowe obowiązki - nie będzię Ci zimno pocałujta w dupę wójta : ) i tak mam dużo roboty jak na mamę ,żonę i kochankę mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
Dołączył: 26 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
rozwiązała problem niedogrzania - zaczęła szybciej i więcej pisać
|
|
|
|
|
CYTAT pocałujta w dupę wójta : ) i tak mam dużo roboty jak na mamę ,żonę i kochankę Hmmm a mąż w tym czasie pracuje |
|
|
|
|
no pracuje może także tak być, ponieważ mam ogólnie niskie ciśnienie i mi zimno ciągle;/, no nie nabijajcie się sprawdzę potem jak ugotuję obiad ile jest stopni
mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT no pracuje może także tak być, ponieważ mam ogólnie niskie ciśnienie i mi zimno ciągle;/, no nie nabijajcie się To trzeba było tak od razu, z tym niskim ciśnieniem. Nieszczelna jesteś musisz więcej pić, najlepiej czegoś droższego od wody. Gwarantuje że będzię cieplej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no pracuje może także tak być, ponieważ mam ogólnie niskie ciśnienie i mi zimno ciągle;/, no nie nabijajcie się To trzeba było tak od razu, z tym niskim ciśnieniem. Nieszczelna jesteś musisz więcej pić, najlepiej czegoś droższego od wody. Gwarantuje że będzię cieplej nie piję alkoholu a szczelna oj jestem jestem hihiihihi mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT nie piję alkoholu a szczelna oj jestem jestem hihiihihi Nie występują problemy z oddawaniem moczu ? Ps: za off topy prosze obwiniać Czekolade, jej to już i tak wszystko jedno. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT nie piję alkoholu a szczelna oj jestem jestem hihiihihi Nie występują problemy z oddawaniem moczu ? Ps: za off topy prosze obwiniać Czekolade, jej to już i tak wszystko jedno. a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie Rozważam każdą możliwość problemu jakim jest zimno, dla Twojej osoby. Ps: off top --> Czekolada . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a co ma piernik do wiatraka ja o czym innym mówie Rozważam każdą możliwość problemu jakim jest zimno, dla Twojej osoby. Ps: off top --> Czekolada . noi? co żes mądrego wywnioskował? mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
W pokoju mam 21 stopni, ósme piętro. Jak dla mnie temperatura znakomita.
|
|
|
|
|
CYTAT cytat] noi? co żes mądrego wywnioskował? Przyczyną jest słabe krązenie krwi - ruch w postaci manewrowania palcami po klawiaturze, to za mało ! |
|
|
|
|
CYTAT W pokoju mam 21 stopni, ósme piętro. Jak dla mnie temperatura znakomita. tak, to jest odpowiednia temperatura pokojowa ale i tak mi zimnooo mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT cytat] noi? co żes mądrego wywnioskował? Przyczyną jest słabe krązenie krwi - ruch w postaci manewrowania palcami po klawiaturze, to za mało ! Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś także nie pomogłeś mi w niczym musze szybciej uderzać w klawiature ,próbuję- ale na marne moje wysiłki mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT tak, to jest odpowiednia temperatura pokojowa ale i tak mi zimnooo kasiu, spróbuj sie jakoś ogrzać - jest na to wiele sposobów |
|
|
|
|
CYTAT Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś także nie pomogłeś mi w niczym musze szybciej uderzać w klawiature ,próbuję- ale na marne moje wysiłki Wszystkie zawory pozamykane, bo chyba manewracja odbywa się tylko i wyłącznie, po klawiaturze? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ciśnienia i tak mi nie podniosłeś także nie pomogłeś mi w niczym musze szybciej uderzać w klawiature ,próbuję- ale na marne moje wysiłki Wszystkie zawory pozamykane, bo chyba manewracja odbywa się tylko i wyłącznie, po klawiaturze? no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) Katarzyna, Kasia przekroczyliśmy wszystkie granice dobrego smaku. Biedna Czekolada będzię musiała wypić piwo które nawazyliśmy. Co my najlepszego narobiliśmy. To Twoja wina!!! bo Ci zimno było/jest. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT no niestety, po klawiaturze sie pisze rękami-pupa i inne kończyny czasami sie poruszą ,ale to tylko jak mi zdrętwieją- podczas pisania rękami - bo tyłkiem sie nie da : ) Katarzyna, Kasia przekroczyliśmy wszystkie granice dobrego smaku. Biedna Czekolada będzię musiała wypić piwo które nawazyliśmy. Co my najlepszego narobiliśmy. To Twoja wina!!! bo Ci zimno było/jest. Ktośik ty sie dobrze czujesz? to chyba tobie mózg zamarzł? coś się czepił biednej czekolady?na rozgrzanie polecam ją gorącą ale do picia rzecz jasna mamy taka piękną twarz,za woalem gęsto tkanym z kłamstw ... |
|
|
|
|
CYTAT Ktośik ty sie dobrze czujesz? to chyba tobie mózg zamarzł? coś się czepił biednej czekolady?na rozgrzanie polecam ją gorącą ale do picia rzecz jasna Administratorzy wszystko widzą, widać dokładnie że zostałem sprowokowany, do bezcelowej dyskusji. |
|