|
|
|
Hej! Potrzebuje waszej pomocy. Myslalam o kolorowych dodatkach do sukni slubnej (buty, bukiet, bizuteria itp.). Niestety nie moge sie zdecydowac :( Przez glowe przechodzily mi czerwien, fiolet, granat i wiele innych... Dodam ze jestem brunetka z dosyc blada cera. Pomozecie z doborem koloru? Kazda opinia canna Dzieki z gory!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nikt nie pomoze??:(
|
|
|
|
|
syja z racji że ja kocham fiolet mam różowo-fioletowy bukiet z niewielkim dodatkiem bieli dla rożjaśnienia,ale biżuteria tradycyjna-srebro widziałam też że dużo młodych panien kupuje kolorowe buty-czerwone,żółte,niebieskie i niewiadomo jakie.Jak dla mnie to przesada ;) ale nikt nikomu nie zabroni ;)
jeżeli mogę Ci doradzić to porponowałabym ładny liliowy kolorek-delikatny,dla brunetki w sam raz i nie rzuca się aż tak bardzo w oczy jak chcesz wyślę Ci na maila pare propozycji bo niedawno sama coś szukałam w tym kolorze ;) |
|
|
|
|
jak chcesz wyślę Ci na maila pare propozycji bo niedawno sama coś szukałam w tym kolorze ;)[/cytat]
Bardzo chetnie obejrze Wyslij na priv |
|
|
|
|
Jeśli chodzi o kolorowe dodatki - jestem na tak - ale tylko jeśli mają to być bukiet, buty i ewentualnie coś we włosach. Biżuterię wybrałabym jednak klasyczna, a jeśli chodzi o buciki to coś pastelowego, jakoś nie widzę mocnych kolorów przy białej sukni.... ale to tylko moje zdanie
Jeśli chodzi o kolor, to tak jak koleżanka - jestem za fioletem, wrzosem. Idealny dla brunetki |
|
|
|
|
Wybierając dodatki zwróć uwagę na swoją karnację, kolor oczu, włosów, a także temperament. Pamietaj też o kolorze sukni biel czy ecru. Jeśli jesteś energiczną i pewną siebie kobietą najodpowiedniejsze będzie dla Ciebie wyrazista, z nutką ekstrawagancji lub o zdecydowanym kolorze. Jeśli jesteś skromna i masz spokojne usposobienie wybierz delikatniejsze odcienie.
Ja np miałam dodatki miętowe ;-) |
|
|
|
|
Zdecydowałam sie na kolor I zakupilam juz buty Oto one
http://www.neweg(...)00815213 Jak wam sie podobaja? |
|
|
|
|
moim zdaniem ekstra ale nie do białej slubnej sukni
no tzn chyba że ta suknia ma sama w sobie jakiś dodateek czerwieni ... |
|
|
|
|
no ale są śliczne te białe
ciekawe czy wygodne ... |
|
|
|
|
Są tragiczne, te białe. Te różowe nie lepsze. Każde z nich na obcasie ...
|
|
|
|
|
//moderowano
- bez związku z tematem -SM Bez zwiazku tematem.... hmmm, a tygrys kurva od kiedy sie na butach damskich zna?? od czasu włożenia ich po raz pierwszy? Na wszystkim sie zna, a na gwałcie najbardziej |
|
|
|
|
Owszem bede miala w sukni slubnej dodatek w takim kolorze jak buty oraz bukiet w podobnej tonacji (i moze cos we wlosach?).
Nie wszyskim sie musi podobac, wazne, ze ja bede sie tego dnia czuc wyjatkowo i na pewno nie nudno A co to za problem ze buty na obcasie? Tym bardziej ze do wysokich nie naleze? Co do tych bialych bucikow to nie bardzo moj typ ale mysle, ze tez sa dla odwaznej PM W kazdym razie dzieki za opinie i pozdrawiam |
|
|
|
|
no to skoro masz taki dodatek przy sukni to spoko
jak możesz umieść fotke sukni ... |
|