|
|
|
Witam
gdzie w stalowej woli lub okolicy znajdę firmę co mi wypiaskuje i ewentualnie pomaluje (proszkowo) felgi motocyklowe ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
U nas nikt nie zrobi tego jak trzeba, poszukaj był fajny temat o proszkowym malowaniu w krosnie. Polecam gorąco tą firmę a nazwy nie pamietam
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
a Izomet ?? malują proszkowo ??
|
|
|
|
|
malują do izometu też sie ze swoimi wybieram, piaskowanie odpada jedynie szkiełkowanie lub chemiczne usunięcie lakieru, robi takie coś firma przy ATS
|
|
|
|
|
gajowy dobrze gada koło atsu daja felgi w kwas i nie ma sladu po lakierze. W izomecie chetnie maluja proszkiem?? Bo jak tak dałbym alusy do wypalenia u nich zawsze odpada transport z i do krosna
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
|
|
Jaka to dokładnie firma koło ATS-u ?? Jakieś namiary można prosić ?? W Izomecie proszkowo malują bo dzwoniłem ok. 30 PLN od koła
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Jaka to dokładnie firma koło ATS-u ?? Jakieś namiary można prosić ?? W Izomecie proszkowo malują bo dzwoniłem ok. 30 PLN od koła Chyba, Nirove http://www.nirove.de/?AllocationID=10&nlsid=1 MYŚL! |
|
|
|
|
Ciekawe ile zawołają...
|
|
|
|
|
Felga tylna - 20 PLN
Felga Przednia - 10 PLN Łącznie 30 PLN za komplet felg motocyklowych. |
|
|
|
|
czyli samochodowa pewnie z 30-40 zlotych. nie ma tragedii z malowaniem 350-400zlotych
|