|
|
|
CYTAT Prawda taka ,że nieważne jaki się wiersz napisze kwiaty przyniosą. U mnie miało być wino a w ostateczności wyszło ,że były kwiaty ,bombonierki ,maskotki i kupony lotto. No to pech. U mnie, tak jak pisałem, był chyba jeden bukiet jak pamiętam. Wszystko zależy od tego, czy goście podejdą serio do tematu i się zaangażują. Moi stanęli na wysokości zadania. W trakcie wesela zresztą też Więc widzisz, Twoja prawda jest inna niż moja. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Goście Drodzy, Goście Mili. Radość byście Nam sprawili w szczęście nasze inwestując kupon totka nam darując, oszczędzacie kwiatów moc, co by zwiędły w jedną noc. Kupon niechaj będzie świeży, nie ten co z soboty leży, zatem bardzo byśmy chcieli, kupcie totka przy niedzieli! Jak dla mnie to ta wersja jest super Gratuluję twórczości |
|
|
|
|
Chcielibyśmy zaproponować dołączenie się do akcji ZAMIAST KWIATÓW prosimy gości o wsparcie dzieciaków z AKADEMII PRZYSZŁOŚCI. Dzieci za te pieniądze mają zapewnioną opiekę wolontariusza-tutora który prowadzi je do tego, aby mogły osiągnąć sukcesy w życiu.
Przeczytajcie więcej na: bedziemymielidziecko.pl Serdecznie zapraszamy! |
|
|
|
|
BMD jesteś w AP???
|
|