|
|
|
w Stalowej Woli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pan Czesiek obok Diany,
|
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Koło A&J i statoil jest tip-top rowerowy serwis. Jak mi się nie chcę naprawiac to tam oddaję. To są chłopaki z rojaxa.
MYŚL! |
|
|
|
|
Ile kosztuje np. w Rojaxie centrowanie koła ? Czy to jest droga usługa czy lepiej samemu pobawić się w przykręcanie i luzowanie szprych żeby samemu wycentrować koło.
|
|
|
|
|
koło AJ, to nie są chłopaki z Rojaxa. Jedno zrobili mi dobrze, ale po odebraniu rowerka, okazało się, że popsuło się nagle coś innego i musiała bym znów zostawić rower, bo naprawa miała by niby trochę potrwać. Zaprowadzilam więc rower do sprawdzonego już wcześniej gościa na górce, który uporał się z tym w pół godziny.
Polecam BIKE na harcerskiej. |
|
|
|
|
CYTAT Polecam BIKE na harcerskiej. W poł godziny to pan Herdzik nawet piwka na kaca nie zdąrzy.... Nawet Świadkowie Jechowy wywalili go ze swojej sekty za alkoholizm. Był dobry... Dziesięć lat temu. ODRADZAM!!!!! |
|
|
|
|
Było ....
Zamykam. |
|
|
|
|
przestrzegam tylko przed gosciem na gorce w rozwadowie bo to kretacz i oszust.... niech nikt z Was tam nie oddaje roweru jak sam nie masz kolego pojecia o centrowaniu to napewno sobie z tym nie poradzisz to nie takie latwe.
|
|