Dołączył: 1 Gru 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wydaje mi się,ze to dobry żart.Reszta piosenek była do kitu,jedynie LIBER -piosenka fajna,zajęli 2 miejsce.Jaka reprezentacja taki hit,a obcokrajowcy i tak myślą,ze jesteśmy 40 lat za murzynami,nie obrażając nikogo.Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą ....i co z tego!!!
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
a czym się różni piosenka libera ? skaczą poprzebierani z ciupaską i udają góralicków, laski z koko spoko są przynajniej oryginalne i wesołe , niestety ale shakiry nie posiadamy a przeboje są na miarę publiczności
![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hymnem euro 2012 jest oceana, wybrała ją fifa co orgazmuje ooo oooo i takie tam. To jest hymn polskiego euro
![]() "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
ciekawe jacy to polacy. Chyba przed zamknięciem barów to głosowanie się odbyło
|
|
|
![]() |
|
ta piosenka utwierdzi obcokrajowców w przekonaniu że Polska to kraj gdzie jeżdza wozy drabiniaste w polu orze sie koniem etc... dla mnie wiocha na maxa... ale to moje zdanie
|
|
|
![]() |
|
Koko koko ch.j im w oko,
Łaka łaka wyjdzie sraka. ![]() Nasze autostrady pękają ze śmiechu. Trawa na stadionach nie chce rosnąć ,bo pali się ze wstydu. Orzeł nie chciał być na koszulkach,aby nie kojarzono go z PZPN-enem. Nasza reprezentacja to nie piłkarze a Drużyna Actimela. Słuchanie "hymnu" mogą znieść jedynie kury przy okazji jaj. Jeszcze tylko prz&epier@lić trzy mecze i spokój. ![]() Dla jasności-nie mam zamiaru oglądać żadnego z meczy.Żadnego. ![]() PS.W kwestii śpiewania , nie myślałem że może być gorzej niż to ,co zrobiła Edytka Górniak. ![]() Jednak Polak potrafi... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą ....i co z tego!!! Myślą o nas np: że jesteśmy dobrymi fachowcami w rzemieślniczych zawodach ;) |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("beti.T") Ten kto spędził parę lat na obczyźnie ten wie co tak na prawdę o nas myślą... A kogo to obchodzi,co myślą o nas inni ![]() Nasze myśli czynią nas wolnymi w tym świecie,więc nie będę się rozpisywał co myślę o Niemcach,Turasach,Rumuńcach,Afgańcach i innych wyrzutkach... ![]() Chociaż wyżej wymienieni szanują tradycję i swój folklor i tego się nie wstydzą,a u nas dla niektórych stało się niestety powodem do głupich żartów... CYTAT ("gajowy") a czym się różni piosenka libera ? Taki nietypowo polski,tekst taki jakiś...[Pani Ela Zapendowska świetny fachowiec w swej dziedzinie,coś zapewne by znalazła/doszukała się] Ten góral stworzony na potrzeby ceperskie... ![]() CYTAT ("Rangers") ta piosenka utwierdzi obcokrajowców w przekonaniu że Polska to kraj gdzie jeżdza wozy drabiniaste w polu orze sie koniem etc... dla mnie wiocha na maxa... ale to moje zdanie Nie drogi Rangers'ie => Gdy Polish Vodka zrobi swoje,zaproponujemy karaoke z repertuarem Koko Euro Spoko,będzie brzmiało zajebiście śpiewane w innych językach,niejedna laska zostanie z idealnym prezentem/pakietem po integracji z zaprzyjaźnionymi fanami/kibicami w trakcie/czasie trwania dobrej zabawy...Nie musimy się wstydzić,bo nie mam czego... CYTAT ("jusek") W kwestii śpiewania,nie myślałem że może być gorzej niż to,co zrobiła Edytka Górniak.Jednak Polak potrafi Echhh Edyty chyba nikt i nic nie przebije... ![]() CYTAT ("Ktośik") Myślą o nas np: że jesteśmy dobrymi fachowcami w rzemieślniczych zawodach ;) Jako Polak dumny jestem że nasi rzemieślnicy potwierdzają swoje kwalifikacjie i fachowośc,szkoda że poza swoim krajem... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
A ja wycofuję się ze słów krytycznych wobec tej piosenki. Ten zespół jest sympatyczny i nie chcę żeby ktoś czuł się urażony tym żekomuś się nie spodobała ich piosenka. Zresztą o gustach się nie powinno dyskutować, bo każdy ma swój. Jeszcze raz przepraszam zespół za słowa nieprzychylne. Czasem można się mylić, ale trzeba się także umieć przyznać do błędu. W telewizji był dzisiaj wywiad z tym zespołem i jest on zbulwersowany tą całą nagonką na niego. Przecież to naród wybrał tą piosenkę więc wszystkiego dobrego dla zespołu Jarzębina.
DZIEŃ BEZ AFERY PO TO DZIEŃ STRACONY http://markd.pl/afery-po/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT a czym się różni piosenka libera ? skaczą poprzebierani z ciupaską i udają góralicków, laski z koko spoko są przynajniej oryginalne i wesołe , niestety ale shakiry nie posiadamy a przeboje są na miarę publiczności ![]() nie wszyscy udaja, skrzypek to gorol z rabkolandu, ze slynnej ulicy "Na Banię" :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!!
![]() Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("tamlin13") Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! ![]() Droga wolna. Trzeba jednak przyznać, że piosenki na Euro to beznadziejny pomysł. Zarówno nasza i ta niemiecka nie nadają się. Prawdopodobnie chodzi o to, by przyciągnąć widzów i zarobić na sponsorach. |
|
|
![]() |
|
KOKOLAND DONALD KOKO PIERWSZY.
![]() POSIADANIE WŁASNEGO ZDANIA NIE JEST ŻADNYM PRZESTĘPSTWEM. |
|
|
![]() |
|
Może zamiast gdakania kury,lepsza będzie kukułka?
Kuku....kuku...ku... ...rwa...mać. ![]() http://www.youtu(...)ed#at=17 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Cash Przecież to naród wybrał tą piosenkę więc wszystkiego dobrego dla zespołu Jarzębina. I tu się wszystko zgadza ![]() Naród również wybrał nasz rząd, co zostawiam bez komentarza ![]() Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
Dołączył: 2 Lis 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Problem z Polakami polega na tym, że jesteśmy bardzo zakompleksionym krajem. Myślę, że wynika to jednak z faktu kilkudziesięcioletniego władania u nas komunizmu. Od kiedy mamy kapitalizm musimy (tak nam się wydaje, że musimy) nadganiać resztę świata i w tej gonitwie nie ma miejsca i czasu na "wiochę" - jak to niektórzy z Was nazywają.
Skutkiem tego jest nieodróżnianie przez Polaków tej "wiochy" od naszego folkloru, którym powinniśmy się chwalić - tak jak Amerykanie mają swoje Country, Irlandczycy muzykę na dudach albo zespoły stepujące. Dlatego uważam, że KoKo jest świetna - tym bardziej, że niesamowicie wpada w ucho - a to przecież w przeboju na każdą imprezę chodzi. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("garfield") Skutkiem tego jest nieodróżnianie przez Polaków tej "wiochy" od naszego folkloru,którym powinniśmy się chwalić - tak jak Amerykanie mają swoje Country,Irlandczycy muzykę na dudach albo zespoły stepujące.Dlatego uważam,że KoKo jest świetna - tym bardziej,że niesamowicie wpada w ucho - a to przecież w przeboju na każdą imprezę chodzi. I tu masz rację... ![]() Nie mamy się czego wstydzić,chyba tylko gry i bardzo niskej formy kopaczy [piłkarzy]... ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Może się to podobać ale na dożynkach, ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! ![]() Trzymam za słowo. Powodzenia na zmywaku ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Trzymam za słowo. Powodzenia na zmywaku ![]() ![]() Dlaczego zaraz na zmywak??? Przecież są ciekawsze miejsca do zwiedzania ![]() Nie wiem, kto pisze scenariusz mojego życia, ale widzę że ma ogromne poczucie humoru.... :D |
|
|
![]() |
|
CYTAT ("Andrzejek") Trzymam za słowo.Powodzenia na zmywaku ![]() ![]() Proszę bardzo szybka i precyzyjna odpowiedź... ![]() CYTAT ("tamlin13") Może się to podobać ale na dożynkach,ale nie jest to utwór na Hymn Euro 2012----JA EMIGRUJĘ!!!! ![]() Dlaczego zaraz na zmywak??? Przecież są ciekawsze miejsca do zwiedzania ![]() Twój cytat dnia... Zastanów się co piszesz a dopiero potem pisz _ emigrantko [Teraz ja coś dodam - Emigracja to wędrówka mająca na celu zmianę miejsca pobytu,dobrowolne lub nie opuszczenie kraju...] pisząc o miejscach do zwiedzania,masz na myśli turystykę,zapewniam że z kim się zetkiniesz poza krajem,od razu będzie wiedział,skąd jesteś ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
I okazuje się że piosenka to plagiat
![]() http://babol(...)id=6e669 |
|
|
![]() |
|
Jaki plagiat ?! Wkleiłeś wątpliwej jakości źródło - pomyśl sam.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jaki plagiat ?! Wkleiłeś wątpliwej jakości źródło - pomyśl sam. Może i wątpliwe zródło ale porównaj sobie obie piosenki dla mnie brzmi tak samo tylko dobrali słowa pod euro. |
|
|
![]() |
|
to tak jak kawalki grane na 4 akordy :]
ludzie ile trzeba komus kto gra na czyms by skomponowac muzyke pod takiego tupanca? co zdolniejszy moglby pewnie komponoac w trakcie:] slask rozpacza ze juz nie jezdzi po swiecie i sie chwytaja, mogli se nagrac kokokoko europo i by wygrali pewnie bo zaplecze lepsze, niech wy...aja iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Oczywiście teraz będą szukali pretekstu żeby nie dopuścić tej piosenki do euro.
A mi szkoda tych pań, robią coś co lubią, pewnie się niesamowicie cieszyły z wygranej a tu teraz taka nagonka, chyba dla świętego spokoju powinny się wycofać i powiedzieć co o tym wszystkim myślą. Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|