|
|
|
Szukam dobrego lekarza dla dzieci. Chorują mi strasznie kilka razy kończyło się szpitalem mimo moich starań :(
staram sie bardzo dbać o dzieci 1 rok i 6 lat a i tak ciągle chore :( ze stalowej przetestowaliśmy już wielu lekarzy ostatnio jeździmy do nowej dęby ale jest niewiele lepiej. może macie jakiegoś sprawdzonego lekarza który pomoże Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam my rowniez z synkiem zwiedzilismy wszystkich lekarzy w stalowej i w koncu staneło na nowej debie u dr. Józefczuka. Według mnie bardzo dobry doktor który stawia trafne diagnozy i leki ktore pomagaja.
|
|
|
|
|
dzięki za odpowiedź do tego lekarza jeździmy ok 1 rok już ale w tym czasie część diagnoz ok ale część nie trafiona np dziecko w wieku 2 miesiące miało 3 miesiące katar i kaszel cała seria różnych leków zmienianych co jakiś czas i przeszło dopiero po antybiotyku od innego lekarza
|
|
|
|
|
Witam
jestem po podobnych przejściach, i mojemu dziecku pomogła jedynie dr Smalera z Sandomierza. Może nie jest zbyt miła, i warunki przyjmowania pacjentów pozostawiają wiele do życzenia- ale profesjonalna diagnoza to wszystko rekompensuje. Także z czystym sumieniem polecam. Przyjmuje prywatnie na Młyńskiej 1 tel. 158322747 jak chcesz więcej informacji pytaj na priv emi |
|