|
|
|
Szukam dobrego i wyrozumiałego ginekologa w stalowej. Głowie chodzi mi o sprawy antykoncepcyjne.
Jakiego ginekologa polecacie i ile płaciłyście za wizyte prywatną Z góry dziękuje |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wystarczy nie rozkładać nóg.
|
|
|
|
|
|
Prawiczku, jaka szkoda że za czasów młodości Twojej matki nie było tego forum.
|
|
|
|
hahahha bałwan lucky luk może pochwal się swoimi ogłoszeniami typu szukam sponsorki pieszczoty języczkiem i ogłoszenia z foto męskie genitalia co?????Kupię używaną bieliznę kobiecą.Nie pamiętasz???
http://stalo(...)d=126199 i wiele innych nie chce mi się szukać. |
|
|
|
|
|
A mi się chce szukać. I znalazłem:
"witam szukam jakies namiary na prostytutki chce się zabawic poszaleć w nocy.darujcie sobie rady typu daj sobie spokój albo ogloszenia matrymonialne ma byc jedna wspaniala noc." Jeśli nie kojarzysz, kto w przypływie nadmiaru ciśnienia spermy na mózg napisał owe słowa - podaje dla ułatwienia link: http://stalo(...)d=676377 |
|
|
|
|
fad
|
|
|
|
|
CYTAT fad jesteś z zespołu "Jarzębina" ? koko koko? :) |
|
|
|
|
W Stalowej niestety dobrego gina raczej nie znajdziesz. Ale jak już, to pójdź do kogoś, kogo tam sobie znajdziesz. Tylko pamiętaj! Najpierw badania krwi, a potem jakiekolwiek metody anty (hormonalne). Nie daj sobie morfologii zrobić na oko, bo potem skutki są tragiczne. Wiem coś o tym, dlatego ostrzegam.
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
|
|
|
to jest żenujące w tym chorym kraju, żeby szukac wyrozumiałego ginekologa!
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
dr. Adamczyk jest ok.Odpowiada jedynie na pytania,nie komentuje. Doradza w sprawie antykoncepcji ale nie narzuca swojego zdania. Wizyta 60-80 zł
|
|
|
|
|
Nie rozumiem dlaczego Lucky_Luk i inni wypisują jakieś głupoty zamiast odpowiadać konkretnie na pytania
|
|
|
|
|
CYTAT Nie rozumiem dlaczego Lucky_Luk i inni wypisują jakieś głupoty zamiast odpowiadać konkretnie na pytania Bo Lucky_Luk nie ma zwyczaju latać do ginekologa, zatem nic nie doradzi. Jedynie co - może popisać głupoty. |
|